VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAMYONLA ÇARPIŞTI, HURDAYA DÖNDÜ...

5 Ocak 2018

................................

Bolu’da, TEM Otoyolu İstanbul istikametine seyir halindeyken verdiği mola sonrası ters yönde ilerleyen otomobil kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında TEM Otoyolu İstanbul İstikametinde meydana eldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan 06 DJ 1903 plakalı otomobil sürücüsü Kadir Ersen, dinlenmek için yol üzerindeki bir tesiste mola verdi. Dinlenme tesisine girdikten bir süre sonra seyahatine devam etmek için yola çıkan Ersen, bir anlık dalgınlıkla TEM Otoyolu İstanbul istikametinden Ankara yönüne orta şeritten ilerlediği sırada Adil Küçükhüseyin idaresindeki 06 AY 7192 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil sürücüsü Ersen ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Kadir Ersen, sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

1 yorum yapılmış
  • ismailozkan
    5 Ocak 2018 • 07:18
    Kazayi gördüm çok fenaydi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.