VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRCİ O PAYLAŞIMLAR İÇİN KONUŞTU

5 Ocak 2018

...............................................

Dün akşam 17 – 25 Aralık operasyonları sonrası hükümet hakkında sosyal medya paylaşımları ortaya çıkan AK Parti İl Başkan Vekili Melih Demirci, istifa ettiğini ve kendilerine FETÖ'cü damgası vurulmaya çalışılmasının ahlaksızlık olduğunu söyledi.

Nurettin Doğanay’ın istifası sonrası AK Parti İl Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Melih Demirci’nin, geçtiğimiz akşam 17 / 25 Aralık operasyonları sonrası hükümet ile ilgili yaptığı paylaşımlar yerel ve ulusal basına bomba gibi düştü. Gelişmeler sonrası Melih Demirci, partisinin genel merkezine giderek istifasını sundu. Gelişmeler sonrası, Demirci istifa ettiğini duyuran bir basın açıklaması yayınladı.

“BİZLERE HAİN FETÖ'CÜ DAMGASI VURULMAYA ÇALIŞILMASI TAMAMEN AHLAKSIZLIKTIR”

Demirci, kendilerine FETÖ’cü damgası vurulmaya çalışılmasının ahlaksız olduğunu belirterek, “6. Olağan il Kongremizin iptaline neden olan süreç İl Başkanımız Nurettin Doğanay'ın istifası ile devam etmiş, dün akşam da tweeter hesabımdan2013 yılında attığım paylaşımın basına servis edilmesiyle devam etmiştir. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bahse Konu tweetler bana aittir. Fakat bundan 5yıl önce bir gencin çevresinin de etkisiyle ve de aktif siyaset yapmadığı dönemde yazılmıştır. Fakat bu paylaşımım 3.5 yıldır il yönetim Kurulu görevim süresince neden hiç gündeme gelmedi de şuan gündeme gelmiştir ya da getirilmiştir? Ben zaten Kendi iç dünyamda 17-25 Aralık'ın Genel Başkanımıza, Liderimize yapılan bir kumpas olduğunun farkına vardıktan sonra AK Parti'de aktif siyaset yapama kararı almış birisiyim. O dönem ki il Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in de listesiyle yönetime girdim ve bugüne kadar görevime devam ettim. Benim Yönetimde olmam sorgulayacaksa bunun muhatabı Yüksel Coşkunyurek'tir. Şahsım ile ilgili yapılan haberlerde özellikle eski İl Başkanımız Nurettin Doğanay’’ın oluşturduğu yönetim algısı zaten tüm bu siyasi anlamsızlığın nedenini de otta koyuyor. il Başkanımız Nurettin Doğanay'a ve de diğer Yönetim Kurlu Üyesi arkadaşlarıma da bu çamurun atılarak, bizlere hain FETÖ'cü damgası vurulmaya çalışılması tamamen ahlaksızlıktır.

“ALÇAKLIĞIN SON NOKTASIDIR”

Melih Demirci, açıklamasında son olarak istifa ettiğini, kendisine ve Nurettin Doğanay’a FETÖ’cü yaftası vurmanın alçaklığın son noktası olduğunu söyleyerek, “15 Temmuz akşamı ortalıkta olmayanlar, hainlerin darbe girişimi püskürttürüldükten sonra saklandıkları inlerinden çıkanlar, acaba ne olacak diye pozisyon almayı bekleyen alçaklar, bugün bakıyorum da hepsi birer kahraman olmuşlar. Ne bana ne de yol arkadaşlığı yaptığım il Başkanım Nurettin Doğanay ve Yönetimine, Şahsımı kullanarak FETÖ'cü yaftası vurmaya kalkmak, alçaklığın son noktasıdır. Bu çamur bize yapışmaz ancak Bolu'da AK Parti Teşkilatları üzerinde Operasyona kalkanlar, Teşkilatı yıpratanlar, bunu yaparken de o hain FETÖ'cülerin yöntemlerini izleyenler, HAYİR diye dün yüzümüze kapıları kapatanlarla kol kola girenler tarih önünde mutlaka bir gün hesabını vereceklerdir. Bugün itibariyle 3.5 yıldır göğsünde 15 Temmuzun kahramanlık madalyasını takarak sürdürdüğüm il yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Ama Liderimiz Recep Tayyip Erdoğanın davasında mücadeleye devam edeceğimi de kamuoyunna saygılarımla bildiririm”

6 yorum yapılmış
  • hakk
    5 Ocak 2018 • 08:46
    sen fetöden atılan 2 kişiyi nasıl olupta bu devletin gözünün içine baka baka sgk sız çalıştırdın? DAHA FAZLA KONUŞMA! ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYOR BU MİLLET. DÜŞÜN ARTIK REİSİN YAKASINDAN. BU GÖZYAŞLARINIZ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ MÜCAHİD KUTLU, METİN SOYGÜR, ZEKAİ ÖZTÜRK... ÇAMURLANIRKEN NEREDEYDİ? ASIL BU MİLLET SİZE HAKKINI HELAL ETMEYECEK. UTANMADAN GİDERKEN YANINAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK'İ DE ALMAYA ÇALIŞIYORSUN. YUH SİZE...İNADINA TEMİZLİK.
  • Deliadam
    5 Ocak 2018 • 09:39
    Birak bu ayakları hacı paylasimlarin herşeyi anlatıyor kimi kandiriyorsun
  • Ercan
    6 Ocak 2018 • 07:02
    Nasıl bir siyaset adamisiniz anlamadim bırakın bu isi mahalle muhtarları yapsin ikide bir kavga istifa nasıl bir dava bu
  • dogrular
    5 Ocak 2018 • 22:42
    şimdi senin amacın nedir melih demirci gider ayak ne fitnesi cıkarıyorsun.Yüksel çoşkunyürek senin böyle birisi olduğunu bilseydi almazdı. sen zaten şimdi senin arkanda duran bu yönetimdeki abilerinin rıcasıyla girmişsindir yönetime
  • halk
    7 Ocak 2018 • 08:29
    lan adamı deli etme hem partı adına sosyal çıgırtganlık yapıp hem hedef gösterme koltugamı yapıştın haydi güle güle reis git diyosa gidecen bukadar
  • Bolulu
    8 Ocak 2018 • 22:25
    Özrü kabahatinde büyük. Sen sus birşey izah etme. Kabullen ve çekil git
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.