VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU POLİSİNDEN DEV OPERASYON

20 Ocak 2018

....................

Bolu merkezli 6 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yapılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda, ankesörlü telefonlar aracılığıyla örgütün mahrem yapısındaki kişilerle irtibat kurdukları ileri sürülen 15 asker ile 1 mahrem imam gözaltına alındı. Askerlerden 2’sinin ihraç olduğu 13’ünün ise halen görevde oldukları belirtildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, ankesörlü telefonlar aracılığıyla örgütün mahrem yapısındaki kişilerle iletişim kurdukları değerlendirilen 16 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda Diyarbakır, Hakkari, Kırşehir, İstanbul, Kocaeli ve KKTC’de oldukları tespit edilen şüphelilerden tümü yakalanarak gözaltına alındı.

BİTMEK BİLMİYORLAR

Şüpheliler, ifade işlemleri için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerden 13’ünün önceki yıllarda ve şu anda Bolu 2’nci Komando Tugayı’nda asker olarak görev yaptığı, 2’sinin ise daha önceki soruşturmalarda ihraç olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 1 şüphelinin ise kayıtlarda bir mesleğinin olmadığı ve örgütün mahrem imamı olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

1 yorum yapılmış
  • MustafaGl
    21 Ocak 2018 • 08:19
    Bu nedir kardeşim. Bitmek bilmiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.