VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 26 OCAK CUMA

26 Ocak 2018

...................................

Bahçelievler Mahallesi halkından, Yukarıçarşı esnaflarından manifaturacı, Taşaluklu Merhum Vahit ATALAY’ın eşi, Avukat Asuman DİNÇSOY ve Avukat Ayhan ATALAY’ın anneleri, Polat DİNÇSOY ve Ferhat ATALAY’ın kayınvalidesi, Avukat Sülayman DİNÇSOY ve Sencer DİNÇSOY’un anneanneleri, Orkut ve Altuğ ATALAY’ın Babaanneleri; Fatma Sabahat ATALAY Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Taşoluk Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

Kıbrıscık ilçesi Deveci Köyü halkından, Bolu Orüs Fabrikası’ndan emekli Zifer BEKEN’in eşi, Gülistan ÇELEN’in annesi, Kıbrıscık Belediye personeli Mesut ÇELEN’in kayınvalidesi, Sedaş personeli Osman BEKEN’in yengesi; Zeliha BEKEN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Deveci Köyü Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Aydıncık Köyü sakinlerinden, Fatma DURSUN’un eşi, Aynur, Hasan, Hüseyin, Aysel, Sinan ve Nursel DURSUN’un babaları; Hatem DURSUN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aydıncık Köyü Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Seben İlçesi Kesenözü Köyü halkından, Emine GÜNGÖR’ün eşi, Emine CANSU, Hacer ASLAN, Mehmet ve Şükrü GÜNGÖR’ün babaları, Celal ve Ünal GÜNGÖR’ün amcaları; Halil GÜNGÖR Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Kesenözü Köyü Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Kültür Mahallesi halkından, Merhum Fatma TÜRK’ün eşi, Munise, Hatice, Müşerref, Ayten ve Mehmet Ali TÜRK’ün babaları; Sebahattin TÜRK Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku Mezarlığı’na defnedilecektir.

Seben İlçesi Dereboyu Köyü halkından, Bayram, Selahattin, Fethiye, Emine ve Hatice ÜNALAN’ın anneleri, Emrullah AVCI, Hüseyin TEPETAŞ ve Hüseyin ÖZTÜRK’ün kayınvalidesi; Bahire ÜNALAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Burhanbey Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı’na defnedilecektir.

Seben İlçesi Çarşı Mahallesi halkından, Sahide YAŞAR’ın eşi, Yüksel ŞANLI, Yücel YAŞAR, Mürsel YAŞAR ve Müyesser YİĞİT’in babaları; Nazım YAŞAR Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez Camii’de kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Haccağız Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.