VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖNCE TAHLİYESİNİ SONRA NİKAH KIYMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

31 Ocak 2018

.............................................

Bolu’da sosyal medyadan tanıştığı 14 yaşındaki sevgili S.K. ile İstanbul’a kaçan 21 yaşındaki Nihat Aydın “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismar” suçundan yargılandığı mahkemede, önce beraat ve tahliyesini daha sonra da nikah kıymak istediğini söyledi.

Bolu’da aşçılık yapan 21 yaşındaki Nihat Aydın, 6 ay önce Oğuzdoruk Köyü’nde oturan 14 yaşındaki S.K. ile sosyal paylaşım sitesinden tanıştıktan bir süre sonra İstanbul’a kaçtı. S.K.’nın babasının şikayeti üzerine Nihat Aydın “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçundan tutuklandı.

NİKAH KIYMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada S.K. ve Nihat Aydın hakim karşısına çıktı. Kendini savunan Nihat Aydın, mahkeme heyetine tahliye ve beraatini, sonra da nikah kıymak istediğini söyleyerek, “Hakim bey sevgilim S.K.’nın 14 yaşında olduğu bilmiyordum. Facebook sayfasında sevgilimin yaşı 17 yazıyordu. Her gün bir birimizle yazışıyorduk. Birbirimize aşık olmuştuk. Bu aşkı perçinlemek için evlenme kararı aldık ve ailemle birlikte sevgilimi istemeye gittik. Ama ailesi vermedi. Bizde çareyi kazmakta bulduk. Bir gece İstanbul’da kaldık ve burada ilişkiye girdik. İlişkiye girdikten sonra sevgilimin 14 yaşında olduğunu öğrendim. Sabahleyin de onu evine getirdim bıraktım. Ne olursa olsun ben S.K.’yı çok seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum. Ailesi izin verirse hemen askere gideceğim. Önce tahliye ve beraatimi, sonra da nikah kıymak istiyorum” dedi.

BİLEREK KENDİSİYLE KAÇTIM”

Duruşmaya babası ile katılan 14 yaşındaki S.K., 21 yaşındaki sevgilisi Nihat Aydın ile bilerek kaçtığını söyleyerek, “Bende sevgilim Nihat’ı çok seviyorum. Bilerek kendisiyle kaçtım. Tek yanlışım facebook sayfasında yaşımı 17 olarak göstermek. İlişki sonrası sevgilime gerçek yaşımı söyleyince beni evime götürdü. Kendimi evlenme yaşında olgun birisi olarak hissediyorum” şeklinde konuştu.

Çiftin savunmlarının ardından S.K.’nın babası Emin Karakoç, tutuklu sanık Nihat Aydın’dan şikayetçi olduğunu ve cezalandırılmasını istediğini söyledi. Duruşmaya katılan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü avukatı da, tutuklu gençten şikayetçi ve davacı olduğunu tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, genç sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın 29 Mart 2018 tarihine ertelenmesine karar verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.