VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞLENCENİN ADRESİ MAZI

9 Şubat 2018

....................

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bolu’da 15 yıldır hizmet veren Mazı Restoran’ın sahibi Hakan Dündar Özcan, “Bolu insanı tüketimi seviyor. Eğlenmeye gelince ise sosyalleşme adına devamlı gezen bir halk” dedi.

Bolu’da eğlence denilince akla gelen ilk yer olan Mazı Restoran, görkemli mekanı ve kaliteli hizmetiyle 2005 yılından bu yana hizmet veriyor. İşyeri sahibi Hakan Dündar Özcan, “Mazı 2005 yılında kuruldu. Biz buna eğlence sektörü değil de yeme içme sektörü diyoruz. Eğlence sektörü denilince onun kulvarı farklı. Bizimki insanların yiyip içip kaynaşabildiği sosyalleştiği bir yer. 14 yıllık bir işletmeyiz. İlk başlarda acemiliklerimiz oldu. Ama sabrederek, sürekli kendimizi geliştirip yeni şeyler öğrenerek bu aşamaya geldik. Bolu’ya 14 senede bir çok şey kattığımızı düşünüyoruz.”

“KONSEPT KENDİ FİKRİM”

“Konsept tamamen kendi fikirlerim. Biz her sene buranın dekorasyonunu değiştiriyoruz, yenilikler katıyoruz. Çünkü şehirdeki insanların kendini yeniledikçe biz de onlara karşı kendimizi yeniliyoruz. Konseptimizi insanların fikirlerine göre yeniliyoruz.”

“BOLU İNSANI OTURUP KALKMASINI BİLİYOR”

“Bolu insanı tüketimi seviyor. Eğlenmeye gelince ise sosyalleşme adına devamlı gezen bir halk. 7-8 sene önce biz de eğlenceye ağırlık veriyorduk. Canlı müzik yapıyorduk. Sanatçılar, getirip insanların eğlenmesini sağlıyorduk. Ama son yıllarda eğlence anlayışı değişti. Biz de bu değişime uyarak konseptimizi yeme içme üzerine değiştirdik. Bolu insanından memnunuz. Gerçekten oturmasını kalkmasını bilen bilinçli tüketici olarak görüyorum Bolu insanını.”

“BUNDAN 10 YIL ÖNCE DAHA İYİYDİ”

İnsanların istekleri, sevdikleri şeyler sürekli değişkenlik gösteriyor. Tüketimde de değişiklik olması çok normal. Dışarıda yemek yeme, sosyalleşme işi tamamen maddiyat işi. Bundan 15 sene öncesine göre şu anki gelir düzeyi arasında fark var. Bundan 10 sene önce daha iyiydi. Gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. İnsanların tüketim gücü zayıflıyor. İnsan ailesi ile haftanın 3 günü dışarıda yemek yiyorsa, şimdi 1 günü çıkıp yemek yiyor. Gelir düzeyi dengesizleşti. 

“7’DEN 70’E HERKESE HİTAP EDİYORUZ”

“Mazı her kesime hitap ediyor. 7’den 70’e herkese hitap ediyoruz. 18 yaşından küçükleri almıyoruz tabi. Burada tanışmış, evlenmiş çoluk çocuğa karışmış insanlar var. Onlarla birlikte Mazı, Mazı oldu. Bugün 80 yaşındaki bir beyefendi de burada yemek yiyor. 18-20 yaşında bir genç de burada yemek yiyor.”

İSMİMİZ NEREDEN GELİYOR?

“Mazı bir ağaç çeşidi. Mekanımızın etrafında da bu ağaçlardan 107 tane var. Ben akılda kalıcı bir isim olsun istedim. Doğayı da seviyoruz. Konsept olarak da bir ağaç konseptimiz var. Ağaç çeşidinin adını koyduk.”

 

  • EĞLENCENİN ADRESİ MAZI
  • EĞLENCENİN ADRESİ MAZI
  • EĞLENCENİN ADRESİ MAZI
  • EĞLENCENİN ADRESİ MAZI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.