VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ’CÜ ESKİ ŞUBE MÜDÜRÜNE 7 YIL HAPİS

27 Şubat 2018

........................................

Bolu’da FETÖ / PDY kapsamında yargılanan Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü doktor Ertuğrul Eren, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar doktor Ertuğrul Eren ve eski sağlık çalışanları E.K., N.İ., Y.T.T. ile avukatları ve yakınları katıldı. Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetler Şube Müdürü iken kanun hükmünde kararname ile ihraç edilen Eren, savunmasında, hakkındaki ByLock iddialarını reddederek, örgüt üyesi olmadığını ileri sürdü.

OTELDE KONAKLADIĞINI KABUL ETTİ

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, FETÖ/PDY üyelerinin sık sık toplantı yaptığı belirtilen otelde konakladığını kabul eden Eren, "Eşimle bu otelde balayımızı geçirdik. İkinci konaklamamız ise evliliğimizin yıl dönümünde olmuştur. Eşim deniz sesini çok severdi ve bu nedenle aynı oteli tercih ettik. Ayrıca 3 konaklamam da Kızılcahamam'daki başka bir otelde görülüyor. Bunlardan ilki Sağlık Bakanlığı'nın düzenlediği bir konferans içindir. Bu esnada oteli çok beğendim. İki kez daha ailemle bu otelde bildiğimiz bir yer olduğu için Ankara'dan dönüşlerimizde birer gecelik konaklamalar olmuştur." diye konuştu.

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yaparken ihraç edilen E.K. ile Bolu Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi'nde ebe iken ihraç edilen N.İ. de savunmalarında haklarındaki iddiaları reddetti.

EŞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Halen görevde olan Y.T.T. ise FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında firari olan eşi nedeniyle yargılandığını düşündüğünü söyledi. Halen firari olan eşiyle hiçbir bağlantısı olmadığını öne süren Y.T.T, "Eşim 2015'in Ekim ayında TÜBİTAK Projesi kapsamında Amerika'ya gitti. İlk başlarda görüşüyorduk ve ne zaman döneceğini konuşuyorduk. Ancak malum darbe girişiminden sonra Türkiye'ye dönmedi. Kendisiyle şu anda bir irtibatım yoktur." şeklinde konuştu.

Savunmaların ardından esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, sanıkların örgüt üyeliğinden cezalandırılmalarını talep etti.

ESKİ MÜDÜRE 7 YIL 6 AY HAPİS

Mahkeme heyeti, sanıklardan E.K, N.İ. ve Y.T.T'nin beraatlerine karar verirken, Ertuğrul Eren'i "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçunda 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

1 yorum yapılmış
  • dneninsan
    27 Şubat 2018 • 08:56
    peki bu adamı o makama getirenler nerede ? onlar tertemizmi ? sulandırdılar bu fetö davasınıda yazık !!!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.