VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

12 YAŞINDAKİ KIZ KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

2 Mart 2018

....................................

Bolu’da 12 yaşındaki N.A. 10 yaşındayken, babasının iş arkadaşı Ş.E. tarafından cinsel istimara uğradığını iddia ederek, yaşadıklarını korku dolu gözlerle anlattı. Tutuksuz yargılanan Ş.E. ise “Esasen annesiyle ilişkimiz vardı” diyerek kendisini savundu.

Olay 2 yıl önce Bolu Merkez’e bağlı Çobanakaya Köyü’nde meydana geldi. İddaya göre kümeste çalışan evli Ş.E., kümesin başka bir çalışanı olan ailenin 10 yaşındaki kızına tacizde bulundu. Aynı zamanda telefondan ve tabletten uygunsuz görüntüler gösteren Ş.E.’nin tacizleri 1 yıl kadar sürdü. Olayın ardından N.A. başına gelenleri önce öğretmenine anlattı. Küçük kızın öğretmeni ile görüşen ailesi polise giderek şikayetçi oldu.

Olayın Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasında tutuksuz yargılanan sanık Ş.E. ile mağdur N.A. hakim karşısına çıktı. Başından geçenleri korku ile anlatan N.A., sanığın 3 – 4 defa kendisini taciz ettiğini söyleyerek, “Ş.E. babamla birlikte tavuk çiftliğinde çalışıyordu. Evimiz de tavuk çiftliğinin hemen yanındaydı. İlkokul 4’e giderken babamı görmeye gitmiştim. Ş.E. o gün beni görünce hemen kolumdan tutup, sana bir şey göstereceğim diyerek tavuk çiftliğinin yan tarafına götürdü. Burada beni tokatladı. Kolları sıktı ve benim alt çamaşırlarımı çıkarttı. Kendisi de pantolonun çıkartıp beni organıyla taciz etti. Sürekli beni tehdit ediyordu. Korkumdan sesimi bile çıkartamadım. Bir keresinde de cep telefonundan açık saçık çirkin görüntüler seyrettirdi. Bu olaylar bir kereye mahsus olmadı. 3-4 defa bunu bana uyguladı” dedi.

“HER ŞEYİ ONA ANLATTIM”

Okulda kendisindeki değişikliğin fark edilmesi üzerine olayları öğremenine anlattığını söyleyen N.A., “Ş.E. beni tavuk kümesinin kuytu yerlerinde 3-4 kez taciz etti. Çok korkuyordum ve kimseye söyleyemiyordum. Okulda da kişiliğim değişti. Ders yapamıyordum, arkadaşlarımla konuşamıyordum. Öğretmenim durumu fark edince her şeyi ona anlatım. O da annem ve babama durumu söyleyince polise gidip şikayetçi olduk. Kendisinden şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

“ESASINDA BENİM KÜÇÜK KIZIN ANNESİYLE İLİŞKİM VARDI”

Mağdur N.A.’dan sonra konuşan Ş.E., küçük kızın annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyerek, “Ben küçük kıza hiçbir şey yapmadım. Babasının zorlamasıyla böyle yalan söylüyor. Esasında benim küçük kızın annesiyle ilişkim vardı. Hatta bu ilişkiden annesi hamile bile kalmıştı. Sonradan anne ile babası boşandılar. İlişki kurduğum o kadın sonradan başka birisiyle kaçmış. Benden intikam almak için böyle bir senaryo uyduruyorlar” şeklinde kendini savundu.

Bu olay nedeniyle N.A.’nın anne-babasının boşanıp boşanmadığı sorulması üzerine ise “Hayır anne babam Ş.E. işe başlamadan boşanmıştı” dedi.

Olayla ilgili araştırma için duruşma 10 Nisan 2018 tarihine ertelendi.

2 yorum yapılmış
  • SEVGI
    3 Mart 2018 • 21:11
    Insanin kanini donduruyor bunlar insan olamaz bunlari asacaksin
  • Leyla
    5 Mart 2018 • 02:51
    Hangi anne kızın bole birşeyin içine atari yalan iftira atiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.