VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİLİM’İN NEFERLERİ “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” DEDİ

20 Mart 2018

................................................

Bilim Koleji öğrencileri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Pembe Salon’da, 18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Töreni’nde yaptıkları gösterilerle hem velilerin hem de diğer davetlilerin gurur kaynağı oldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Pembe Salon’da, Bilim Koleji öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreni düzenlendi. Törene okulun idari kadrosu, öğretmenler, öğrencilerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve işaret dili ile beraber okunan İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını okulun sosyal bilgiler dersi öğretmeni Saniye Atalay yaptı. Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan öğrenciler koro, solo, perküsyon, tiyatro ve şiir performansları sergileyerek, davetlilere bir kez daha günün anlam ve önemini yaşattı.

“SAYGI VE SEVGİ DOLU BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ”

Öğrenci gösterilerinin ardından konuşan Okulun Kurucusu Orhan Can, o acı dolu günleri bir daha yaşatmamak adına saygı ve sevgi dolu bireyler yetiştirdiklerini söyleyerek, "Öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızın bu gösteriyi hazırlarken sergilemiş oldukları özveriyi görmüş biri olarak ortaya bu denli bir gösterinin çıkacağını öngörüyordum. Hep söyleriz Destandır Çanakkale, Geçilmezdir Çanakkale diye hissetmek ve hissettirmektir önemli olan. Biz Bilim Koleji olarak tarihini bilen, tarihinden feyz alan, o acı günleri tekrar yaşamamak için ülkemize tekrar İstiklal Marşı yazdırmamak için bilinçli, duyarlı, saygı ve sevgi dolu bireyler yetiştiriyoruz. Bizler daha nice zaferleri çocuklarımızla anmaya, onlara öğretmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

VELİLER DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Sona eren etkinliğin ardından veliler, çocuklarını ayakta alkışladı. Çocuklarının sergiledikleri gösteriler ile o günlerin anlam ve önemini bir kez daha anlayan anne ve babalar çocuklarıyla gurur duyduklarını ifade ederken, okul yönetimine bu güzel gösteri için teşekkür etti.

  • BİLİM’İN NEFERLERİ “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” DEDİ
  • BİLİM’İN NEFERLERİ “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” DEDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.