VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 22 MART PERŞEMBE

22 Mart 2018

..........................................

Yeni Akçakavak köyü halkından, Ömer BAKIR’ın eşi, Özcan ve Emine BAKIR’ın anneleri, Necmettin, Keramettin ve Nizamettin KURNAZ’ın kardeşi Leyla BAKIR, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Akçakavak köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Bahçelievler mahallesi halkından, Müfide KÖSEER’in eşi, Esra, Büşra ve Bora KÖSEER’in babaları, Boluspor eski antrenörlerinden Doğan KÖSEER, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce ili Kalıcı Konutlar 12. bölgedeki evinden alınarak Düzce merkez Büyük camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Düzce şehir mezarlığına defnedilecektir.

Göynük ilçesi eşrafından, Karaçayır mahallesi sakinlerinden, Devlet Hastanesinden emekli Necmi ATEŞ ve Sedaş personeli Gönül ATEŞ’in babaları, Mehmet ATEŞ’in abisi, Borazanlar cami eski imamı hafız Abdullah ATEŞ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.