VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY MAZBATAYI ALDI

22 Mart 2018

.................................................

11 Mart tarihinde yapılan 6. Olağan il kongresinden sonra AK Parti İl Başkanlık görevine seçilen Nurettin Doğanay mazbatasını aldı.

Daha önce atama ile il başkanı olan sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımlarıyla 11 Mart Pazar günü yapılan 6. Olağan İl Kongresi ile seçilerek AK Parti İl Başkanlık görevine seçilen Nurettin Doğanay mazbatasını aldı.

Seçim Kurulundan mazbatasını almak için giden İl Başkanı Doğanay’a, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile beraber birçok partili katıldı.

“ARTIK SAHAYA İNİYORUZ”

Seçim Kurulundan Mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Doğanay, AK Parti ailesini koca yürekli insanlardan olduğunu ifade etti ve “artık sahaya iniyoruz” dedi. Doğanay konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Mazbatamızı bugün itibari ile aldık, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyelerimiz le beraber AK Parti ailesi bugün komple burada. Seçim Kuruluna da teşekkür ediyoruz mazbatamızı hazırlamışlar bize haber verdiler ve bizde geldik mazbatamızı aldık. Daha önceki süreçte atanmış olarak yolumuza devam ederken 11 Mart itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla birlikte kongremizi gerçekleştirdik. Sorumluluğumuz ağır yükümüz ağır bunun bilincindeyiz ama bununla beraber de AK Parti ailesi kocaman ve büyük bir aile koca yürekli insanların olduğu bir aile, 16 yıldır bu aile birlik içerisinde yoluna devam ediyor. Bundan sonrada aynı aşkla, azimle ve heyecanla bu büyük aile çalışmalarına devam ediyor. Önümüzde artık bir genel seçim birde yerel seçim var biz AK Parti ailesi olarak şu andan itibaren sahaya inip çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz sadece seçim zamanı sahaya inen bir siyasi parti değiliz her daim sahanın içerisindeyiz ve bundan sonrasında da inşallah rabbim, önce şahsım olmakla birlikte tüm arkadaşlarımla birlikte hayırlı bir çalışma yapmamı nasip etsin. Her zaman söylüyorum AK Parti kapısı partili ya da partisiz tüm Bolulu hemşerilerimize açıktır. Rabbim bu süreçte bizi utandırmasın birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.”

  • DOĞANAY MAZBATAYI ALDI
  • DOĞANAY MAZBATAYI ALDI
  • DOĞANAY MAZBATAYI ALDI
  • DOĞANAY MAZBATAYI ALDI
  • DOĞANAY MAZBATAYI ALDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.