VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 2 NİSAN PAZARTESİ

2 Nisan 2018

........................................

Seben ilçesi Kuzgölcük köyü halkından, Sabire DEDE’nin eşi, İdris ve Şakir DEDE’nin babaları, Cehyun, Aydanur, Melih ve Semih DEDE’nin dedeleri Adem DEDE, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Yakabayat köyü halkından, (merhum) Tahsin ve Nazmiye ÇELİK’in oğlu, (merhum) Asım ÇELİK ve Sezai ÇELİK’in abisi, Rasime ÇELİK’in eşi, Vedat ve Sedat ÇELİK’in babaları, Harun, Faruk ve Gülsenur ÇELİK’in dedeleri, Nevin ve Gülşen ÇELİK’in kayınpederi Kazım ÇELİK, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağısoku mahallesi Hacı Nakkaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku mezarlığına defnedilecektir.

Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenlerinden (merhum) Recep KARBAN’ın eşi, Süheyla GÜRSES, Semra SÖNMEZ ve Selma KESMEN’in anneleri, Egemen KESMEN’in anneannesi, İbrahim KESMEN’in kayınvalidesi Tenzil KARBAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Sarıcalar mahallesi halkından, Hayriye ve Salih TÜRE’nin oğlu, Hacer AKÇA, Müyesser BOSTANCI, Mürvet TÜRE ve Emine BAYRAKTAR’ın kardeşi, Erkan, Ertan ve Nihal TÜRE’nin babaları, Mürvet TÜRE’nin eşi, emekli öğretmen Salim TÜRE, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarıcalar mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Sarıcalar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • grel
    2 Nisan 2018 • 01:00
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.