VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE KAMU - SEN'DEN ÜYELERİNE YAKIT İNDİRİMİ

18 Nisan 2018

.................................................

Türkiye Kamu – Sen ile Aytemiz Yakıt Şirketi arasında imzalanan anlaşma ile sendika üyeleri, indirimli yakıt alabilme avantajına sahip oldu.

Türkiye Kamu-Sen üyelerine her alanda kazandırmaya devam ediyor. Konfederasyonumuzla Aytemiz arasında üyelerimize özel avantajlı yakıt anlaşması yapıldı. Ülke genelinde 600’e yakın bayisi ile hizmet vermekte olan Aytemiz ile gerçekleştirilen anlaşma uyarınca, konfederasyona bağlı sendikalara üye kamu görevlileri avantajlı yakıt fiyatlarından faydalanacaklar. Üyeler, Aytemiz istasyonlarından temin edecekleri AYTEMİZ KART’ı aktive ettikten sonra anlaşmalı istasyonlarda avantajlı yakıt alımından yararlanabilecek.

AYTEMİZ KART NASIL AKTİVE EDİLECEK?

Aytemiz Kart’ı aktive etmek için üyeler, bir defaya mahsus olarak cep telefonlarının mesaj kısmına TKS yazarak boşluk bırakmaları, akabinde 16 haneli kart numarasını, ardından Ad ve Soyadlarını aralarında birer boşluk bırakarak 8869’a göndermeleri  ve kartlarının aktivasyon işlemini tamamlamaları yeterli olacak.

BOLU’DA ADRES HAMAMCIOĞLU

Türkiye Kamu – Sen Bolu Şubesi üyeleride bu avantaj yararlanabilecek. Üyeler Aytemiz Kartı’nı aktif ettikten sonra Karacasu’da bulunan Hamamcıoğlu Aytemiz Petrol’den indirimli şekilde yakıt alacak. Yakıt indirimleri ise LPG’de yüzde 8, Motorinde yüzde 6, Benzinde yüzde 3 şeklinde.

  • TÜRKİYE KAMU - SEN'DEN ÜYELERİNE YAKIT İNDİRİMİ
  • TÜRKİYE KAMU - SEN'DEN ÜYELERİNE YAKIT İNDİRİMİ
  • TÜRKİYE KAMU - SEN'DEN ÜYELERİNE YAKIT İNDİRİMİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.