VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

11 Mayıs 2018

.......................

Bolu’nun hayırsever işadamı İzzet Baysal’ın anısına düzenlenen 'Şükran Günleri' nedeniyle Yıldırım Beyazıt Caminde  Mevlid-i Şerif okundu. Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, “Bugün bize düşen görev, ona hep hayırla yâd etmek, hep dua etmek, onun istifade ettiğimiz müesseselerinden çıkarken hep ‘Allah’ım biz İzzet Baysal’dan razıyız, sende ondan razı ol Yarabbi’ diye dua ve niyaz da bulunmalıyız” dedi.

Yıldırım Beyazıt Camiinde akşam namazı sonrası düzenlenen Mevlid-Şerif ve hatım duasına, İzzet Baysal’ın yeğeni İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, eşi Solmaz Baysal, İzzet Baysal’ın kızı Esin Avunduk, eşi Cahit Avunduk, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve vatandaşlar katıldı. 

SİYASİLER KATILIM GÖSTERMEDİ

İlimizde birçok siyasetçinin ve bürokratın katılmadığı büyük hayırsever merhum İzzet Baysal için okutulan Mevlid-i Şerif ve hatım duası sonrası MHP Milletvekili aday adayı Adem Evcil, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, MHP İl Başkanı Cihan Başaran katıldı. Ülkü ocakları cami çıkışında lokum dağıttı. Adem Evcil, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’la kısa bir süre sohbet ederek elini öptü.

“HAYIRLA YAD ETMELİYİZ”

Bolu İl Müftüsü Orhan Genç mevlit sonrasında kısa bir konuşma yaptı. “İzzet Baysal büyük hayırseverdi. Bugün bize düşen görev, ona hep hayırla yâd etmek, hep dua etmek, onun istifade ettiğimiz müesseselerinden çıkarken hep ‘Allah’ım biz İzzet Baysal’dan razıyız, sende ondan razı ol Yarabbi.’ diye dua ve niyaz da bulunmalıyız. Çünkü peygamber efendimiz buyururlar ki, ‘Eğer sizler bir insanı hayır ile yâd ederseniz, o kimseye cennet vadi olur. Bir kimseye de şer ile yâd ederseniz, kötü insan, zalim insan diye şahitlik ederseniz, ona cehennem ateş vakıf olur’ Bize düşen görev ise onu hayır ile yâd etmek. Ne kadar istifade edebiliyorsak. Her gittiğimiz yerde onun eserlerinden istifade ediyorsak, Bolulu olarak düşen görev hayırla yâd etmek ve örnek alınması noktasında da diğer insanların bir şeyler yapabilmesidir. Eğer böyle yaparsak bu ikinci övgüyle de anılmış olur” dedi.

  • İZZET BAYSAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU
  • İZZET BAYSAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU
  • İZZET BAYSAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU
  • İZZET BAYSAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU
  • İZZET BAYSAL İÇİN MEVLİT OKUTULDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.