VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ MİTİNGDEN ÇOK MEMNUN

4 Haziran 2018

........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingle ilgili olarak, “Güçlü ve güzel bir miting gerçekleştik. Tüm Bolulu hemşerilerime katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve diyorum ki; Türkiye 25 Haziran sabahı, farklı bir Türkiye’ye uyanacak” dedi.

Ramazan ayında ve sınavların olduğu bir günde mitinge katılımdan oldukça memnun olduklarını ifade eden Doğanay, “Teşrifleriyle bize güç veren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür etmek istiyorum. Hatırlayacağınız üzere Mart ayında gerçekleştirdiğimiz İl Kongremize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan katılmıştı. Aradan geçen kısa bir süre sonra da Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bolu’muza gelerek, Bolu’ya verdikleri değeri göstermiş oldular.  Bolu’da her zaman olduğu gibi Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı, Köroğlu’nun torunlarına yakışır şekilde karşıladı. Mitingimize emek veren, katkı veren ve katılan herkese teşekkür etmek istiyorum. Mübarek Ramazan ayında, sınavların olduğu, 3 ilçemizde pazarın olduğu, sıcak bir günde yine muhteşem bir miting oldu. Tüm Bolulu hemşerilerime katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve diyorum ki; Türkiye 25 Haziran sabahı, farklı bir Türkiye’ye uyanacak” dedi.

“Güvenlik güçlerine teşekkür ederim”

Mitinge katılan ismin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım olduğuna dikkat çeken Doğanay, günler öncesinden hazırlık içerisine giren, mitingin öncesiyle ve sonrasıyla en ufak bir sıkıntı, sorun yaşanmadan tamamlanmasını sağlayan güvenlik güçlerine de teşekkür etti. 

2 yorum yapılmış
  • Deitir
    5 Haziran 2018 • 00:19
    Çok güzel avutmuş kendini sayın başkan. Geçen sene referandumdaki mitingin 1/4ü kadar ya vardı ya yoktu. Büyük oy kaybı var akpnin
  • dneli
    5 Haziran 2018 • 03:17
    başkan gönlüm senin gibi ister fakat gerçekleri çarptırma benim düğünüm daha kalabalıktı bu mitingden, ramazan ve binali beyin partinin ikinci adamı olduğu gerçeğini unutmamak lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.