VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SANDIKTAN ÇOK GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ"

11 Haziran 2018

...........................

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimleri öncesinde partinin sahadaki öncü kuvveti olmaya devam ediyor. CHP Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, "24 Haziran’da İl Gençlik Kolları olarak yaptığımız çalışmaların meyvesine alacak ve Bolu’da sandıktan güçlü bir CHP çıkartacağız” dedi.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Gençlik Kolları da seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Bolu gençliğinin sesi olmak için var gücüyle çalışan CHP Gençlik Kolları, partinin sahada yapılan çalışmalarında tam anlamıyla öncü kuvvet konumunda.

Dinamik bir gençlik yapılanması bulunan CHP Bolu İl Örgütü’nde İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Her zaman belirttiğimiz gibi partinin özgücü olan CHP Bolu Gençlik Kollarımız, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala sahada tam anlamıyla CHP rüzgarı estiriyor. Aktif gençliğimiz ile birlikte seçim çalışmalarımız kapsamında öncelikle bu seçimlerde ilk defa oy kullanacak 3500 gencimize mektuplarımızı ulaştırarak partimiz adına önemli bir girişimde bulunduk. Günümüz siyasetinde gençliğin söz sahibi olmaya başladığı şu günlerde seçimin kaderini de gençlerimizin belirleyeceğinin farkındayız. Saha çalışmalarımızda her zaman omuz omuza çalıştığım genç kardeşlerim ile birlikte gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi ve samimiyetle karşılandık. Bundan sonra da bu sevginin artması için var gücümüzle, partimizin özgücü olarak çalışmaya devam edeceğiz. Umuyoruz ki 24 Haziran’da İl Gençlik Kolları olarak yaptığımız çalışmaların meyvesine alacak ve Bolu’da sandıktan güçlü bir CHP çıkartacağız” dedi. 

  • "SANDIKTAN ÇOK GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ"
  • "SANDIKTAN ÇOK GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ"
  • "SANDIKTAN ÇOK GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ"
3 yorum yapılmış
  • berk
    11 Haziran 2018 • 13:14
    Diyarbakır chp (pkk9 mitingine gideydin abi hdp bayraklarıyla chp bayrakları koyun koyuna...öyle bir mitingde boluda yap başkan muharrem burdan sılhıyada selam yoolasın
  • melike
    11 Haziran 2018 • 23:51
    öküz altında buzağı arama boş konuşma akp nin davulla zurnayla karşıladığı gunleride biz unutmadık.neyle yıkandı beyniniz anlamakta zorlanıyorum.
  • melike
    11 Haziran 2018 • 23:53
    sürekli takip ederim sizi memnundum da.bu sayfayı açınca da karşımıza aday resimleri değil haber sayfası gelsin bunlara sevdalı olanlarda aşağı inip baksınlar adaylarına.haber sitesimi reklam tabelasımı belli değil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.