VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞ DÜNYASINDAN BAYRAM VE SEÇİM MESAJI

13 Haziran 2018

.................

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, Ramazan Bayramı’nın yanı sıra Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimlerini de değerlendiren bir mesaj yayımladı. Abat,  vatandaşların Ramazan Bayramını kutlarken, 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin millete ve vatana hayırlı olmasını diledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, "Milletimiz, tarihi boyunca, çok geniş coğrafyalarda hakimiyet tesis eden devletler kurmuştur. Buna rağmen, Allah'a şükür bizim geçmişimizde sömürgecilik, ırkçılık, soykırım gibi insanlık suçları hiçbir zaman olmamıştır. Tam tersine, geride medeniyetimizin nişanesi olan eserler bırakmışızdır. Bugün de, zor zamanlarında kardeşlerimizin yanında yer alarak, tarihe insanlık adına iftihar vesilesi olacak, örnek gösterilecek bir iz bırakacağımıza inanıyorum. Ramazan Bayramı, inşallah, millet olarak bu anlayış etrafında yekvücut olmamızı sağlayacaktır" dedi.

“SEÇİMLER MİLLETİMİZE VATANIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Abat, "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek; hamdolsun, millet olarak sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Ramazan Bayramınızı en kalbi muhabbetlerle tebrik ediyor; bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine ve ayrıca 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimlerinin milletimiz, ümmetimiz ve tüm Dünya için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.