VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FEHMİ KÜPÇÜ'DEN ÖZCAN'A HDP SORUSU

21 Haziran 2018

...........................

AK Parti Bolu Milletvekili ve 2. sıra adayı Fehmi Küpçü, “CHP Milletvekili Tanju Özcan ’Biz Demirtaş’la hareket etmiyoruz’ diyebilir mi? Diyemez, çünkü milleti merkeze koymayan bir siyasal anlayışla yola devam etmeye çalışıyorlar” dedi.

Fehmi Küpçü, CHP’nin HDP ve cezaevinde tutuklu Genel Başkanları Selahattin Demirtaş’la birlikte hareket ettiklerini söyleyen Fehmi Küpçü, “Bir tarafta AK Parti devası projelerini Milletimize müjdelerken, diğer taraftan da Bolu özelinde ve Türkiye genelinde adı Millet Cephesi olan; Demirtaş’a özgürlük isteyen, cezaevinde ziyaret edenler yıkıcı siyasete devam ediyorlar. Askerimiz Afrin’de, Kandil’de operasyon yaparken, milli birlikten bahsedemeyenler, dün Apo’ya apolet takmaya çalışan zihniyet, bugün Demirtaş’a o apoletleri takmaya çalışarak birlikte hareket etmeye çalışıyorlar. Bunu bir FETÖ’cüler ve bir de teröristler yapmaya çalışıyorlardı. Şimdi ise bunu Bolulu seçilmiş bir Milletvekilimiz yapmaya çalışıyor. Millet cephesinde yer alanlar aslında; HDP’nin barajı geçmesini, ya da Cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci tura taşıyarak ikinci turda da Demirtaş’ın kendilerini desteklemesini amaçlıyorlar” diye konuştu.

“TANJU ÖZCAN BUNU SÖYLEYEBİLİR Mİ?”

Sözlerinin sonunda CHP’li Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a da bir soru soran AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Ben buradan Bolu halkına ve milletimize tekraren sesleniyorum. Allah aşkına bir kere daha soruyorum ve CHP’li Bolu Milletvekili Tanju Özcan buna cevap versin. Desin ki, ’biz Demirtaş’la birlikte hareket etmiyoruz. Benim Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanı Adayım millet merkezli siyaset yapıyor desin. Yıkıcı siyaset yapmıyor’ diyebilsin. Diyemez, çünkü milleti merkeze koymayan bir siyasal anlayışla yola devam etmeye çalışıyorlar. Ama AK Parti, 16 yıldır olduğu gibi milletiyle birlikte hareket etmeye devam ediyor. Milletimizin biz sağduyusuna güveniyoruz ve 24 Haziran’da bu sağduyu yine galip çıkacaktır” şeklinde konuştu.

6 yorum yapılmış
  • Erhan
    20 Haziran 2018 • 22:14
    Bu sefer zor fehmi bey akp boluda bitmiştir hayırlı olsun size
  • GereksizVekil
    20 Haziran 2018 • 22:44
    Ne boluya ne geredeye bi tane faydan yok.Onu bırak mecliste bi tane konuşman yok. Gerededen sana oy yok fehmi dayı...
  • Murat
    21 Haziran 2018 • 03:33
    herkese hakatyigi kadar değer vereceksin adam haketmiyorsa değiştirecektir gerede adı gibi geride kaldı bunu da millet değil yöneticiler sağladı kilit noktada olan bir ilçe sanki körpe kenar mahalle gibi daha oy bekleyenler artık ellerini başına koyup bu millet koyun değil artık bir şeyler yapmalıydı diye düşünmeleri ben yaptım oldu hikayesi bitti artık gerede de değişim zamani
  • Yazk
    21 Haziran 2018 • 03:43
    Mecliste bir kelime laf etmemiş, yerel basında konuşması olmadığı gün yok. Milletin gazını almak için mi vekil oldun? Kendini vekil sanma, AKP ceket koysa senin yerine daha fazla oy alır.
  • pkkhdp
    21 Haziran 2018 • 09:46
    sayın milletvekilim Tanju Özcan, lütfen hdp den uzak durun , biz Atatürk gençliği CHP nin her zaman destekçisi yılmaz bekçisi olduk ama hdp yılandır kuyruğuna basarsan bizi de senide sokar , hdp terör örgütüdür CHP yi uzak tutun Saygılarımla Mustafa Kemal’in Askeri.
  • Sagduyu
    24 Haziran 2018 • 07:49
    Meclise teröristleri sokan onlarla kucaklaşan AKP dir fehmi.şimdi neyin kafasını yaşıyorsunuz inanılır gibi degil.Bolu ya bir çöp kadar faydan olmadı yılarca
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.