VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE GENÇLER AYAKLANDI

26 Temmuz 2018

......................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP’li 59 il başkanının yaptığı ortak basın açıklamasına tepki göstererek bu davranışın antidemokratik olduğunu söyledi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bugün sabah saatlerinde içinde Kazım Karsu’nun da bulunduğu Cumhuriyet Halk Partili 59 il başkanı, olağanüstü kurultayı doğru bulmadığını belirten ortak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamanın devamında ise il başkanları kurultay değil birlik içinde olmaları gerektiğini belirtti.

Yapılan bu açıklama sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Karagöz, kendisine ait sosyal medya hesabı üstünden yaptığı paylaşımda il başkanlarının, delegelerin iradesine ipotek koyduğunu söyledi. Karagöz, “Az önce il başkanlarının delegelerin iradesine ipotek koyacak şekilde yaptığı antidemokratik kurultay engelleme açıklamasını havuz medyasından canlı olarak izledim. Bir daha kimse bana ‘Partiyi sosyal medyada eleştirerek zarar veriyorsun’ demesin." ifadelerine yer verdi.

2 yorum yapılmış
  • Kapak
    26 Temmuz 2018 • 07:20
    Yiyin birbirinizi :))
  • Nallhanl
    28 Temmuz 2018 • 00:49
    İç dövüşe devam ;D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.