VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 14 AĞUSTOS SALI

14 Ağustos 2018

...................................................

Tarakçı köyü Ferdinler mahallesi halkından Safiye, Rabia, Mesule, Mukaddes, (Merhume) Fatma ve (Merhum) Hamza ERSOY’un anneleri, (Merhume) Şeref ERSOY’un eşi Sabri ERSOY, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Tarakçı köyü Ferdinler mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Civril mahallesi halkından (merhum) Mazhar ve Emine KARABAŞ’ın oğlu, Nezahat KARABAŞ’ın eşi, Abdullah, Zeynep, Hakan ve Zehra’nın babaları, Ayşe, Fatma, Asiye ve Emine’nin kardeşi, Köy Hizmetlerinden emekli Mehmet KARABAŞ, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Civril mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Kültür mahallesi halkından Hatice KAYA’nın eşi, Münevver, Müşerref, Hediye ve Habibe’nin babaları, Yusuf ÇALIŞKAN’ın kayınpederi İzzet KAYA, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür mahallesi Fatih camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazsı sonrası Yakabayat köyü mezarlığına defnedilecektir.

Salıbeyler mahallesi halkından elektrikçi (Merhum) Ahmet KAZAK’ın eşi, Sabire KAZAK, Sabriye ABAK ve emekli öğretmen Cemal KAZAK’ın annesi, Yüksel pazarı (Merhum) Yüksel KAZAK, (Merhum) Nihat ABAK ve emekli öğretmen Nezahat KAZAK’IN kayınvalidesi, Gülfidan ARSLAN, Tülay ORHAN, Metin KAZAK, Sedat ABAK, Lokantacılar odası başkanı Murat ABAK’ın anneanneleri, Sibel KAZAK ve Sevil KAZAK’ın babaanneleri Safiye KAZAK, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Salıbeyler mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Aye
    15 Ağustos 2018 • 04:06
    Hepsinede allahdan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.