VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞARILI İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YATIRIM

13 Eylül 2018

............................

Bolu’ya Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Merkezi’ni kazandıran Akkent Yapı firmasının sahibi başarılı işadamı Kamuran Avcı, “İşadamı olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz” dedi.

BAİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geleneksel ‘Tamamlayıcı Tıp Merkezi’ hizmete açıldı.

Açılışa, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, GETAT merkezinin yapımında emeği geçen Akkent Yapı’nın sahibi bağışçı Kamuran Avcı ve hastane personeli katıldı.

“ELİMİZDEN GELENİ MİLLETİMİZ İÇİN, HASTANEMİZ İÇİN YAPMAYA ÇALIŞTIK”

Açılış programı GETAT Merkezinin yapımında emeği geçen Akkent Yapı sahibi, bağışçı Kamuran Avcı, “Bir iş adamı olarak üzerimize düşeni yapmaktayız. Peygamber Efendimiz ‘hayırda yarışınız’ demiştir. Bizlerde elimizden geleni milletimiz için, hastanemiz için yapmaya çalıştık. Umarım beğenirsiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

“EN KUVVETLİ OLDUĞUMUZ NOKTA SAĞLIK”

Demirkol’un ardından konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “Yakın geçmişe baktığımızda en problemli noktamız sağlıktı. Şu an Bolu’da belki en kuvvetli olduğumuz en çok hayır duası aldığımız yapı, sağlık kurumlarımız. Sağlık kurumlarımıza destek konusunda da başta şehrimize adını verdiğimiz hayırsever babası İzzet Babamızı anmak şartıyla, hayırseverlerimizin çok büyük desteklerini alıyoruz. Buradaki açılışa da bir hayırseverimiz destek oluyor. Hayırseverlerimizle, sağlık hizmetlerini yürütenler arasında bir bağ kuruluyor. Bu irtibatları sağlayanlara da teşekkür ediyoruz. Şu an her yerde dua almamızı sağlayan sağlık teşkilatının tamamından Allah razı olsun” diye konuştu.

 

  • BAŞARILI İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YATIRIM
  • BAŞARILI İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YATIRIM
  • BAŞARILI İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YATIRIM
  • BAŞARILI İŞ ADAMINDAN ANLAMLI YATIRIM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.