VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUBAT BOLULULARI COŞTURDU

17 Eylül 2018

.........................

Bolu'da, bu yıl altıncısı düzenlenen "Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali" Kubat konseri ile sona erdi. Sevilen sanatçı söylediği şarkılarla sevenlerine keyifli bir gece yaşattı. 

Kent Meydanı’nda kurulan spor alanında Köroğlu Kupası ödül töreni gerçekleşti. Daha sonra yine aynı meydanda kurulan sahnede Bolu Şehir Tiyatrosu tarafından çocuklara yönelik çeşitli gösteriler sunuldu, uluslararası halk oyunları oynandı. Altındağ Belediyesi Seymen Ekibi’nin gösterisinin ardından Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan defile düzenlendi.

KUBAT KONSERİYLE BİTTİ

Konserin sonunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kubat’a teşekkür plaketi ve Türk bayrağı tablosu hediye etti. Burada yaptığı konuşmada, Bolu’nun daha yaşanabilir bir kent olması adına gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, festivalin de bu kapsamda düzenlendiğini söyledi.

Yılmaz, Köroğlu’nun hem Türkiye’nin hem de dünya üzerinde bulunan diğer Türk devletlerinin ortak değeri olduğuna dikkati çekti, bu nedenle festivalin uluslararası boyutta gerçekleştirildiğini belirtti. Uluslararası Köroğlu Festivali’ne Türkiye’nin yanı sıra Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan ve Kazakistan’ın da destek verdiğine değinen Yılmaz, kendilerinin yanında olan tüm Türk devletlerine de teşekkür etti.

  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
  • KUBAT BOLULULARI COŞTURDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.