VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS MEMURUNUN YÜREK YAKAN FERYADI

18 Eylül 2018

..........................

Bolu Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Vacit Kurubaş ve eşi Serpil Kurubaş’ın 9 yaşındaki çocukları Mustafa Yiğit Kurubaş, doğuştan tıp tarihinde tedavisi olmayan, “Duchenne Müsküler Distrofi (DMD) kas erime hastalığına yakalandı. Polis Memuru Vacit Kurubaş çocuğunun ömrünün uzaması için 140 ile 150 bin TL’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Evladımın kısılan ömrünü uzatmak isteğim 9 yaşımdaki oğlumun Hindistan tedavisi için yeterli değil. Oğlumun tedavisi mümkün olmadığını biliyorum. Ama, bir ümit olsun, 3 gün daha ömrü uzasın diye, kök hücre bulunması umuduyla Hindistan’a gitmek istiyoruz” dedi. 20 yıllık polis memuru Kurubaş’ın 9 yaşındaki çocuğu Mustafa Yiğit’in hayatta 3 gün daha kalabilmesi için yardım severlerin TR 24 0001 2009 2560 0001 0656 86 iban nolu Genel İdari Hizmetler memuru Cihan Doğaner, Recai Ülgen ve Yaşar Okumuş hesabına para yatırmaları bekleniyor.

Olay Gündem Gazetesinden Kasım Şahin'in haberine göre, İstanbul ve Erzurum’da görev yaptıktan sonra Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlü bünyesinde görev yapmaya başlayan daha sonra geçici görevle İl Nüfus Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen 20 yıllık polis memuru Vacit Kurubaş’ın feryadı yürekleri dağladı.

YATAĞA BAĞLI YAŞIYOR

43 yaşındaki polis memuru Vacit Kurubaş ile eşi Serpil Kurubaş’ın 9 yaşındaki çocuğu Mustafa Yiğit Kurubaş, doğuştan tıp tarihinde tedavisi imkan olmayan, “Duchenne Müsküler Distrofi (DMD) kas erime hastalığına yakalandı. Bu hastalığın tedavisi ise dünyada yok. 16 yaşındaki Hüseyin Ali Kurubaş ise yine kardeşi gibi doğuştan CeraplarPalsy (Beyin damarlarında kanama hastalığına yakalanmasından dolayı, felçli bir şekilde yaşamına yatağa bağımlı yaşıyor. 16 yaşındaki Hüseyin Ali Kurubaş, ömrünün yettiği kadarıyla felçli bir şekilde hayatını sürdürmeye devam ederken, 9 yaşındaki Mustafa Yiğit için umutlar hala tükenmemiş durumda.

“YAŞASIN DİYE CANIMI VERİRİM”

Kendisinin 4 kişilik bir çekirdek aile olduğunu söyleyen ve her iki çocuğu içinde umutlu olduğunu gözü yaşlı bir şekilde dile getiren 20 yıllık polis memuru Vacit Kurabaş, “16 yaşındaki evladım Hüseyin Ali artık yatağa mahkum. Ama 9 yaşındaki oğlum Mustafa Yiğit’in yaşamasını istiyorum. O hayat dolu. O şimdi ilkokul 3’üncü sınıfına gidiyor. 3 gün daha yaşaması için elimden gelini yapıyorum. Ben bir devlet memuruyum. Param yok, desteğim yok. Polis teşkilatım ve Valilik bir kampanya başlattı fakat yeterli para toplanamadı” dedi.

“3 GÜN DAHA ÖMRÜ UZASIN DİYE…”

Polis Memuru Vacit Kurubaş çocuğunun ömrünün uzaması için 140 ile 150 bin TL’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bolu Valiliği ile kurumum olan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bir kampanya başlatmış durumda. Kısılan ömrünü uzatmak isteğim 9 yaşımdaki oğlumun Hindistan tedavisi için yeterli değil. Oğlumun tedavisi mümkün olmadığını biliyorum. Ama, bir ümit olsun, 3 gün daha ömrü uzasın diye, kök hücre bulunması umuduyla Hindistan’a gitmek istiyoruz. 16 yaşındaki oğlum artık ömrü boyunca yatağa mahkum.  9 yaşındaki oğlumun ise birkaç yıl daha bizimle çekirdek ailemizle yaşamasını ilkokulu bitirmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

PARA İÇİN SON BİR AY

Bolu Valiliği tarafından, polis memuru Vacit Kurubaş için açılan hesap numarasına para yatırmak için son bir ay. Valilik, bu yardım kampanyası için 20 Ekim 2018 tarihi verdi. 20 yıllık polis memuru Kurubaş’ın 9 yaşındaki çocuğu Mustafa Yiğit’in hayatta 3 gün daha kalabilmesi için yardım severlerin TR 24 0001 2009 2560 0001 0656 86 iban nolu Genel İdari Hizmetler memuru Cihan Doğaner, Recai Ülgen ve Yaşar Okumuş hesabına para yatırmaları bekleniyor.

  • POLİS MEMURUNUN YÜREK YAKAN FERYADI
  • POLİS MEMURUNUN YÜREK YAKAN FERYADI
6 yorum yapılmış
  • Hayrikarakaya
    18 Eylül 2018 • 03:44
    Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum kendimizi bu babanın yerine koyalım allahtan umut kesilmez bu kardeşimize yardımcı olalım inşallah
  • Efe
    18 Eylül 2018 • 10:51
    Gercek haber. Herkesin yardımcı olmasını isterim.
  • Tuncaykaraz
    18 Eylül 2018 • 11:07
    Kardeşim benim akşam akşam mahvettin beni rabbim yardım etsin
  • Bover
    18 Eylül 2018 • 12:27
    Allah yardımcın olsun. Ben çocuğumu doktora bile götüremiyorum, fötöcülerlekucak kucağa olanlar işten attılar sigorta yok iş yok borç gırtlakta işten atanlar zevk sefada ben çocuğumu tedavi ettiremiyorum elimden birşey gelmiyor fetöcü damgasını yemişiz 26 aydır adımı,bile soran olmadı ben fetöcü isem bu savcılar ne iş yapar
  • RamazanAHN
    19 Eylül 2018 • 14:27
    Kardeşim, bende emekli Polisim, benim oğlumda 17 yaşında aynı hastalıktan tamamen yatağa bağımlı, skolyozu çok ilerledi, ameliyat yapmadılar, masada kalır dediler,en ufak bir yardım göremedim kimseden, solunum rahatsızlığıda başladı, cihaz dahi alamıyorum. İnşallah senin sesini duyan olur, yardımcı olurlar Allah kolaylık ve bol sabırlar versin seni en iyi ben anlarım. Allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim.
  • Yardmsever
    24 Eylül 2018 • 01:19
    İbanla isim uyuşmuyur parayı neye göre gönderecez ibanın karsısında re... Öz... Diye isim çıkıo
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.