VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOCUKLARIN AT KEYFİ...

18 Eylül 2018

........................

Bolu Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü tarafından Atatürk Orman Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar at bindi.

Çocuklara at sevgisini aşılamak amacıyla Bolu Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü tarafından Atatürk Orman Parkı’nda düzenlenen etkinlikte yüzlerce çocuk belki de hayatlarında ilk defa at binerek heyecan dolu anlar yaşadı. Etkinliğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, yaşları 2 ile 10 arasında değişen yüzlerce minik ve onların aileleri katıldı.

Türkiye Jokey Kulübüne bağlı Pony Kulüp tarafından hazırlanan alanda çocuklar için özel olarak getirilen Pony cinsi atlara binen minikler ve aileleri böyle güzel bir etkinlik düzenlenmesi sebebiyle Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ve Türkiye Jokey Kulübü yetkililerine teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZA AT SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ”

Etkinlik ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise; “Türk dünyası ile at arasındaki ilişki hepimizin de bildiği gibi çok yakın. Özellikle Bolumuz da Köroğlu diyarı ve Köroğlu deyince de tabi ki at olmadan olmaz. Çocuklarımızın geçmişten gelen kültürümüzle bağlarını kopartmamaya çalışıyoruz. Zaten Türk Dünyası ile müşterek yapmakta olduğumuz Köroğlu Parkı bittiğinde, herkes orada ata binebilecek. At binmenin yanı sıra, atlı okçuluk, güreş gibi ata sporlarımız da orada olacak. Dolayısıyla orası Türkiye’nin geleneklerine uygun sportif faaliyetlerin hepsini barındıracak. Burada ise çocukları atlara alıştırmaya çalışıyoruz. Bakıyorsunuz çocuklar ilk önce ürküyor, ama ondan sonra ise çok mutlu oluyor. Bu çocuklarımız bu sayede at sevgisini öğrenecekler” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından çocukları kendisi ata bindirip gezdirerek birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

  • ÇOCUKLARIN AT KEYFİ...
  • ÇOCUKLARIN AT KEYFİ...
  • ÇOCUKLARIN AT KEYFİ...
  • ÇOCUKLARIN AT KEYFİ...
  • ÇOCUKLARIN AT KEYFİ...
2 yorum yapılmış
  • vatanda
    19 Eylül 2018 • 00:56
    keşke böyle etkinlikleri etkinlik olmadan önce bildirseniz de vatandaş bilse gelse katılsa. hep yapıldıktan sonra vatandaşın haberi oluyor nedense
  • berk
    19 Eylül 2018 • 05:25
    Alpagutbey mahallesinin çocuklarıda tepelerine diktiğiniz reklam panosu diye yalan söylediğiniz baz istasyonu için başkana dua! ediyorlar ailelelerinin ne düşündüğünü varın siz hesaplayın.baza hayır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.