VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 EYLÜL ÇARŞAMBA

19 Eylül 2018

.........................

1-Kızılağıl köyü Karamanlar mahallesi halkından (Merhum) Ahmet ve (Merhume) Hayriye TOPÇU’nun oğlu, Nebahat ÇEVİK ve Melahat DEMİRAL’ın babası, Eğirtmenin oğlu; İhsan Topçu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kızılağıl köyü Karamanlar mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Akpınar mahallesi halkından Yukarı çarşı esnaflarından (Merhum) ormancı Sabri ÖZTOPÇU’nun eşi, Sadi ÖZTOPÇU ve İsmet TÜRKOĞLU’nun anneleri, Hacer YÜĞÜN, (Merhum) Kamil PEKCAN, Mükerrem GÜNGÖR ve Müşerref SEYİS’in kardeşleri, Selahattin TÜRKOĞLU’nun kayınvalidesi, Serap İNCELER ve Seda CEYHANLI’nın anneanneleri; Hatice Öztopçu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Büyük camiide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çamyayla köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mudurnu ilçesi Gelinözü köyü Alıç mahallesi halkından Ayşe ALTINDAĞ’ın eşi, Fatma ve Fikret ALTINDAĞ’ın babaları, hacı; Mehmet Altındağ hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Gelinözü köyü Alıç mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi Göllüören köyü halkından Seyfullah YILDIRIM’ın anneannesi, Hatice YILDIRIM’ın annesi; Emine Kahraman hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Göllüören köy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.