VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR

20 Eylül 2018

............................

Bolu’da, Türkiye Trial Şampiyonsı’nın 4. ayağı 22 Eylül tarihinde Kent Meydanı’nda yapılacak seremoni ile başlayacak. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Öncelikle Bolu coğrafyası gereği turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacak demiştik. Sporun da kamp merkezi de Bolu olacak” dedi.

22-23 Eylül tarihleri arasında Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından düzenlenecek olan 4. ayak yarışları öncesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Burhan Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sadık Öztürk ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu yarışların yapılacağı Köroğlu Motor Sporları Merkezinde bir basın toplantısı düzenledi.

"GÜZEL ORGANİZASYONLAR DÜZENLİYORUZ"

Trial Şampiyonası 4. Ayağının Cumartesi günü başlayacağını söyleyen Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Burhan Turhan, “Bu yıl Trial şampiyonasının 4. Ayağını gerçekleştireceğiz. Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü motor sporlarını üstlenmiş, güzel organizasyonlar düzenliyoruz. Başkanımız da sağ olsun bize destek veriyor. Buradaki offroad pistimizde, farklı etkinlikler yapmak üzere buradayız. 4. ayak olan Türkiye Trial Şampiyonası 22-23 Eylül’de burada gerçekleştirilecek. Cumartesi günü Kent Meydanında seremoni startı ile başlayacak yarış buradaki Köroğlu 1 etabı ile devam edecek. Akşam saat 17.00’ye kadar. Pazar günü de Boloff etabı ile sona erdireceğiz.” dedi.

“SPOR VE TURİZM KENTİ OLACAK DEMİŞTİK”

Şampiyona öncesinde açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Öncelikle Bolu coğrafyası gereği turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacak demiştik. Sporun da kamp merkezi de Bolu olacak. Bolu off-road temsilcisi ve arkadaşları Türkiye'de yarışlara katılıp, Bolu'yu çok iyi şekilde temsil ettiklerini biliyoruz. Trial şampiyonası 6 ayaktan oluşuyor. Geçen sene son ayağı yapılmıştı. Bu sene 4. ayak burada yapılıyor. Yani her sene burada bu çalışmayı yapıyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından, Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Burhan Turhan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la birlikte offroad aracı ile pistte tur attı.

 

  • HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR
  • HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR
  • HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR
  • HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR
  • HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR
  • HAFTA SONU OFF-ROAD ŞOV VAR
1 yorum yapılmış
  • Yakal
    20 Eylül 2018 • 08:38
    Şöförde ercan fidan olsa 1 ciligi kimseye vermez
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.