VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNSTAGRAMDA KADIN PROFİLİYLE AÇIP DOLANDIRDI

20 Eylül 2018

......................

Bolu’nun Gerede ilçesinde bir erkek şahıs sosyal paylaşım sitesi instagramda kadın profili açarak başka bir erkek şahsı dolandırdı. İşte trajikomik olayın detayları…

Edinilen bilgiye göre, olay Gerede’de yaşandı. Ümit Aybelli isimli şahıs instagramda Merve Ekici isimli adrese arkadaşlık isteği gönderdi. Bir süre sonra adresteki kişiyle konuşmaya başlayan Ümit Adıbelli, karşısındaki şahıs Elazığ’dan Gerede’ye gelerek çalışmak istediğini söyledi ve para istedi.

OTOGARDAKİ BÜFEYE 2 KEZ PARA BIRAKTI

Konuştuğu kişi aslında Oğuzhan Yaz isimli bir erkek şahıstı. Adıbelli, hiçbir şeyden habersiz erkek şahsın parayı Gerede otogarında bulunan büfeye bırakmasını söylemesi üzerine ilk etapta 150 TL sonra 225 TL parayı büfeye bıraktı. Oğuzhan Yaz isimli erkek şahıs kadın profilinden tekrar para isteyince dolandırıldığını anladı. Ümit Adıbelli polise giderek şikayetçi oldu.

Mahkemede sanık Oğuzhan Yaz zararının 180 TL’sini ödeyince Adıbelli şikâyetinden vazgeçti. Mahkeme heyeti, kısmi ödeme nedeniyle sanık hakkında pişmanlık hükümlerinin uygulanmasına karar verdi.

1 yorum yapılmış
  • ETIPUF
    21 Eylül 2018 • 04:38
    ADMIN BUTUN FANTAZI PLANINININ ICINE ETMISINIZ )))) UHHAHHAHHA
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.