VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 22 EYLÜL CUMARTESİ

22 Eylül 2018

...........................

1-Tekke Dere köyü Devran mahallesi halkından Hakkı GÜLEN’in eşi, Naim, İmdat GÜLEN ve Meliha DOĞANGÖNÜL’ün anneleri, Serdar, Serhat, Sercan, Emine ve Erkan GÜLEN’in babaanneleri, Vedat ve Saadet DOĞANGÖNÜL’ün anneanneleri; İfakat Gülen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi Aydın Şenol camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Ovadüzü mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Kılıçarslan mahallesi halkından Hayrettin ARABACIOĞLU’nun abisi, Hayrullah, Fatma ve rahime ARABACIOĞLU’nun babaları, Nezaket ARABACIOĞLU’nun eşi, Özgür, Esra, Emine, Kadir ve Ömer’in dedesi, Hacer, Hatice ve Süleyman ARABACIĞLU’nun amcası; Haydar Arabacığlu hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Kılıçarslan mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Mudurnu ilçesi Feriz köyü halkından Tepecik mahallesi sakinlerinden Durmuş ve (Merhume) Fatma KURT’un oğlu, Hatice KURT’un eşi, Ercan KURT ve Eda KOCAKAYMAK’ın babaları, Hatice KILIÇ, Meryem YAMAN, Zeki ve Zekai KURT’un abileri; Celal Kurt hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Tepecik mahallesi Akşamsettin camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sümer mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Rüzgarlar köyü halkından İzzet ve Hatice YAMAN’ın oğlu, Erol, Ergin YAMAN ve Kadriye BİÇER’in Kardeşi, Öğretmen; İsmail Yaman hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Rüzgarlar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Kültür mahallesi halkından (Merhum) İsmail DÜNER’in eşi, Ayşe Göksu ve Fatma ÇETİNKAYA’nın annesi, Fethi GÖKSU ve Fikret ÇETİNKAYA’nın kayınvalidesi, Emre, Eren GÖKSU, Burak Taha ÇETİNKAYA’nın anneanneleri; Şeref Düner hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Muratlar köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Tabaklar mahallesi halkından emekli müezzin hafız Avni ÖZSAMURİ’nin eşi, kuyumcu esnafından kuyumcu Emin ve Sultan Ahmet kuyumcusu Ahmet ÖZSAMURİ’nin anneleri;Fatma Özsamuri hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Büyük camiide kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • Cevatzcan
    23 Eylül 2018 • 00:49
    Ölenlere Allah rahmet eylesin ailesine başsağlığı dilerim...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.