VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOCUK PARKLARINDA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

1 Ekim 2018

......................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bulunan çocuk parklarında alkol içen şahıslardan, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor. Bu görüntüler sadece Mudurnu’da değil kentin birçok bölgesinde yaşanıyor.

Bolu’nun Cittaslow ilçelerinden olan ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde bulunan Mudurnu’da vatandaşı rahatsız eden görüntüler ortaya çıktı. İlçede bulunan çocuk parklarında, alkol içen şahısların sıkça gözükmesi aileleri huzursuz etmeye başladı. Özellikle akşam saatlerinde parklarda alkol tüketen şahısların, çocukları ile gezmeye çıkan ailelere rahatsız ediyor.

Öte yandan, tükettikleri alkollerin cam şişeleri ve yiyecek kaplarının çevreye atılması ise kirliliğe sebebiyet veriyor. Parklarda ortalık yerlerde duran cam şişeler çocuklar için tehlike oluştururken aynı zamanda çevre kirliliğine neden oluyor.

Haber – Erol Değirmenci - Takip Gazetesi

  • ÇOCUK PARKLARINDA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER
3 yorum yapılmış
  • emre
    1 Ekim 2018 • 13:50
    eee 15 yaşındaki cocugu icki icip parkta naralar attti diye karakola goturunce polis suclu oluyor....anne baba cocugum hak etmis diyecek yerde daha polisi suclamaya kalkiyor ogluma vurdu diyerek
  • arif
    1 Ekim 2018 • 15:30
    hangi numaraya yolluycaz bu resimleri EDİTÖR - facebook hesabımıza
  • yuksel14
    2 Ekim 2018 • 03:50
    valla ben gördümmü.ilk önce uyarıyorum sonra basıyorum kalayı..daha cok gördüğüm kadarıyla Suriyeliler bizdende bis onlar uyarıyada gelmiyor...hep birlikte uyaralım .yapanları sonra gittiğimizde oturacak yer bulamıyoruz bislikten...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.