VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKANLIK GENELGESİ YAYINLANDI

3 Ekim 2018

....................

İçişleri Bakanlığı tarafından 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde yayınlanan ve 81 ile gönderilen genelge kapsamında, artık tüm polisler trafik cezası yazabilecek.

Edinilen bilgiye göre, uygulamanın özellikle trafik kazasına ve can kayıplarının artmasına neden olan seyir halinde cep telefonu ile görüşme, trafiği tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirme, makas atma ve emniyet kemeri kullanımına yönelik olduğu bildirildi.

Bu konularda sadece trafik ekiplerinin tek başına yeterli olamayacağı kanaatinin oluşması üzerine, eylem planındaki hedeflere ve yürütülecek kampanyanın amacına ulaşması için tüm kolluk birimlerinin bir seferberlik ruhuyla etkin bir mücadele içerisine girdikleri kaydedildi. Uygulamanın asıl amacının ise tüm sürücülere, güvenli trafik bilinci alışkanlığının kazandırılması olduğu vurgulandı.

3 yorum yapılmış
  • Arif
    4 Ekim 2018 • 02:28
    Neyin seferberlik ruhundan bahsediyosunuz terörle mi mücadele ediliyor işin bahanesi can güvenliği asıl amaç ceza yazmak 2 gün önce çevirmeye girdim herşeyim tam kemerim takılı ceza yazabilmek için sürekli bi arayış içindeydi görevli polis bu kadar olmaz ayıp ayıp
  • Ismail
    4 Ekim 2018 • 04:15
    Kriz var arkadaslar polise kizmayin ufak bi ceza yazsin ugrasmayin gunluk liste veriliyor
  • umt
    4 Ekim 2018 • 12:33
    Devlet kasası boş para yok napacak ceza yazacak zam yapacak vergi artiracak para topliycak ee bize ucak lazim milyon dolarlik saray lazim ihtisam icin halk ee halk git kanat gecin sin 600 vekil bakan ve baskan rahat etsin halk halk da ezilsin ee milet memnun sa bu gidis yardan aşya ya tam gaz ileri ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.