VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

4 Ekim 2018

........................

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerin bulunduğu zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler, asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlada, 1'i astsubay, 6'sı uzman çavuş, 7 asker şehit oldu, 2 asker de ağır yaralandı.

Kalleşler silahla Mehmetçik'in karşısına çıkıp savaşamadıkları için asfaltların altına bomba döşeyip patlatıyor.

Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği EYP'li saldırıda 7 askerimiz şehit oldu. 2 askerimiz ise yaralı.Doğu illerimize birçok alanda üst düzey hizmet götürme amacında olan kayyuma ait belediyeler bu sabahın erken saatlerinde yine iş başındaydı.

KÖYE YOL GÖTÜRME ÇALIŞMASIYDI

Çocuklar okula gitsin, hastalar hastanelere yetiştirilebilsin diye en hızlı şekilde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarında askerlerimiz de belediye çalışanlarını korumak için nöbet tutuyordu.

YOLA BOMBA DÖŞEDİLER

Kobra askeri aracımızın geçişi sırasında asfaltın altına döşenen kablo düzenekli el yapımı tuzaklayıcıyı patlatan hainler 7 askerimizi şehit etti.

MEMLEKETLERİ VE İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şehitlerin İzmir, Isparta, Eskişehir, Ankara, Amasya, Samsun, Balıkesir nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenildi. Acı haberi ailelerine verilen şehitlerin isimleri kamuoyu ile paylaşılıyor.

İsimleri belli olan şehitlerimiz şöyle;

Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök (Eskişehir)

Şehit Uzman Çavuş Uğur Göksu (Samsun)

Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim (Antalya)

ACI HABER AİLELERE ULAŞTI

Şehit uzman çavuş Ali Ekim'in Antalya'da ailesinin yaşadığı eve taziye çadırı kuruldu.

Ali Hekim Gercüş’te, PKK’lı teröristlerce önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit oldu. Uzm.Çvş. Ali Hekim'in şehadet haberi Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan babası Hasan Hekim ile annesi Ayşe Hekim'e ulaştırıldı.

'MİSLİYLE CEVAP VERİLECEKTİR'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Devletimiz, teröre ve destekçilerine sınırlarımız içinde ve dışında misliyle cevap verecektir"  ifadesini kullandı. Oktay, Batman'da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin, Twitter'dan paylaşımda bulundu. Terör saldırısında şehit düşen kahraman askerlere Allah'tan rahmet,  yaralılara acil şifalar dileyen Oktay, "Devletimiz teröre ve destekçilerine  sınırlarımız içinde ve dışında misliyle cevap verecektir. Milletimizin başı  sağolsun." değerlendirmesinde bulundu.

 

  • 7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
  • 7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
  • 7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
  • 7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
  • 7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
  • 7 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.