VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARLARDAN BİRLİK BERABERLİK AÇIKLAMASI

16 Ekim 2018

.......................

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz günlerde Boluspor kulübü ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem arasında yaşanan altyapı krizi sebebiyle yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “Şahin Ertem’inde Bolumuz ve Bolusporumuzun başarası için yürekten mücadele ettiklerini biliyoruz” denildi.

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Son zamanlarda Bolu ve Boluspor’umuzun gündemini meşgul eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz ve Boluspor Kulüp Başkanımız arasında geçen üzücü ve tatsız olayın, Boluspor’umuzun böyle başarılı bir sezon geçirirken yaşanması hepimizi çok üzdü. Kulüp başkanımız Necip Çarıkçı’nın ve Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürümüz Şahin Ertem’inde Bolumuz ve Bolusporumuzun başarası için yürekten mücadele ettiklerini biliyoruz.

TATSIZLIK BİR AN ÖNCE BİTMELİ

Sonuç olarak senelerdir Süper Lig hasretiyle yanıp tutuşan biz Boluspor sevdalıları, uzun zaman sonra bu kadar heyecanlanmışken yaşanan bu polemiğin kimseye fayda getirmeyeceğini, bundan olumsuz etkilenen yine Boluspor’umuz olacağını biliyoruz. Biz Boluspor’a gönül verenler olarak bu tatsızlığın bir an önce bitmesini ve siyasilerimizden halkımıza, iş adamlarımızdan esnaflarımıza, 7’den 70’e herkesin Boluspor’umuza destek olmasını bekliyoruz.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.