VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AVŞAR ÇİFTİNİN TAYİNİ ÇIKTI

18 Ekim 2018

.....................

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Bolu’da Fetullahcı Terör Örgütüne yönelik soruşturmalarda önemli görevler yapan Savcı Yakup Avşar ve yine savcı olan eşi Hilal Sarı Avşar Ankara’ya atandı. Ayrıca, Göynük Hakimi Dilek Zorluer de Tokat Hakimliği’ne atandı.

Yakup Avşar, darbe akşamı dönemin 2. Komando Tugay Komutanı eski asker İsmail Güneşer hakkında tutulan tutanakta imzası bulunan isimlerdendi. Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yeni bir kararname yayınlandı. Yayınlanan kararnamede Bolu Cumhuriyet Savcısı Yakup Avşar ve eşi Hilal Sarı Avşar’ın Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı’na, Göynük Hakimi Dilek Zorluer’in ise Tokat Hakimliği’ne atandığı belirtildi.

O GECENİN EN ÖNEMLİ ŞAHİTLERİNDEN

15 Temmuz hain darbe teşebbüsü sonrası özellikle ilimizdeki FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda görev alan Yakup Avşar, darbe gecesi 2. Komando Tugay Komutanı eski asker İsmail Güneşer’in telefonla dönemin il emniyet müdürünü tehdit ettiğine yönelik Bolu Valiliği’nde tutulan tutanakta da imzası bulunan isimler arasındaydı.

Kaynak  - Hakan Aydın - Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.