VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 EKİM CUMA

19 Ekim 2018

........................

1-Kıbrıscık ilçesi Alan Borucak köyü halkından (Merhum) İlyas ve (Merhume) Emine BAYRİ’nin oğlu, (Merhum) hacı İbrahim ERALP’in damadı, pazar yeri esnaflarından Melek BAYRİ’nin eşi, Oğuz BAYRİ, Mustafa BAYRİ ve Atike BİLGİN’in abisi, Muzaffer ALTAY’ın bacanağı, Rasim BİLGİN’in kayınbiraderi, Gökhan, Okan ve Oktay’ın babaları; İbrahim Bayri hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağısoku mahallesi Hacı Nakkaş camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Mudurnu ilçesi Kaygana mahallesi halkından Hulusi KOCATÜRK’ün eşi, Ayşe ÇAĞLAR, Leyla KANIK ve İsmail KOCATÜRK’ün anneleri; Mahiye Kocatürk hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Yıldırım Beyazıt camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Hamdibeyler mezarlığına defnedilecektir.

3- Fatma ERBAY’ın eşi, Mustafa ERBAY, Hikmet ULUSOY, Hatice ERKEKOĞLU ve Hacer ÇAĞLI’nın babaları, Ramazan ERKEKOĞLU, Aytekin ÇAĞLI ve Hesna ERBAY’ın kayınpederi, Mudurnu ilçesi Vakıfaktaş köyü İmamlar mahallesi halkından SEDAŞ’tan emekli; Salih Erbay hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yeşil camiide kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.