VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLILARA SEVGİ ELİNİ UZATIYORLAR

20 Ekim 2018

.................

Bolu’da, belediye bünyesinde kurulan ‘Sevgi Eli Birimi’ne bağlı terapi ekibi, yaşlı vatandaşlarla evlerinde sohbet ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Bolu Belediyesi'nin 9 yıldır her hafta düzenlediği hasta ziyaretlerinde, yaşlı vatandaşların konuşma özlemi çektiğinin görülmesi üzerine, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 'Sevgi Eli Birimi' kuruldu.

AYDA 2 KEZ EVLERE GİDİLİYOR

Bünyesinde sosyolog ve sosyal hizmet uzmanlarını barındıran birimde oluşturulan 4 kişilik terapi ekibi, 65 yaş üstü vatandaşları ve engelli bireyleri ayda 2 kez evlerinde ziyaret ediyor. Yaşlı vatandaşları ziyaret eden ekip onlarla sohbet ediyor ve dertlerini dinleyerek yalnız olmadıklarını hissettiriyor. Yaklaşık 6 ay önce kurulan ekip, bugüne kadar 500 vatandaşa terapi hizmeti sundu. Terapi ekibini karşılarında gördüklerinde evlerinin bir bireyi gibi karşılayan ve memnuniyetlerini sürekli dile getiren yaşlılar ise bir sonraki ziyaret için ekibi dört gözle bekliyor.

“ZİYARETE GELDİKLERİNDE ŞIMARIYORUM”

Kendisini ziyaret eden terapi ekibiyle yarım saat sohbet eden şehit annesi 88 yaşındaki Sebahat Mühürcüoğlu, "Beni ziyaret ettiklerinde rahatlıyorum. Hatta rahatlamaktan çok şımarıyorum. 'Benim devletim var, bana kim ne yapabilir?' diyorum" dedi.

  • YAŞLILARA SEVGİ ELİNİ UZATIYORLAR
  • YAŞLILARA SEVGİ ELİNİ UZATIYORLAR
  • YAŞLILARA SEVGİ ELİNİ UZATIYORLAR
  • YAŞLILARA SEVGİ ELİNİ UZATIYORLAR
  • YAŞLILARA SEVGİ ELİNİ UZATIYORLAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.