VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FAY YAMANER NARVEN'DE

21 Ekim 2018

..................

Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Narven Termal Kasaba’da sektöründe Bolu’nun lider firması Fay Yamaner’in yeni mağazası hizmete açıldı. Fay Yamaner Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, “Ekonominin daraldığı bir süreçte büyük bir potansiyeli ilimizde misafir eden Narven’de yer almayı hedefledik. Narven’de yeni açılan mağaza girişimimizde yerli ve yabancı turistlere kuyumculuğun dışında butik cam, hediyelik eşya, marka takı ve ilimize özel “Abant Nilüferi” ismi altında takı tasarımlarınında yer aldığı butik mağaza konseptimiz ile hizmete başladık” dedi.

Termal turizm alanında yaptığı büyük yatırımla Türkiye’nin önemli bir markası haline gelen Narven’de, mücevher ve kuyumculuk sektöründe Bolu’nun lider firması olan Fay Yamaner’in yeni mağazası hizmete açıldı.

“EKONOMİNİN DARALDIĞI BU SÜREÇTE…”

“Fay Yamaner Butik” ile ilgili bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, “Ekonominin daraldığı bir süreçte büyük bir potansiyeli ilimizde misafir eden Narven’de yer almayı hedefledik. Narven’de yeni açılan mağaza girişimimizde yerli ve yabancı turistlere kuyumculuğun dışında butik cam, hediyelik eşya, marka takı ve ilimize özel “Abant Nilüferi” ismi altında takı tasarımlarının da yer aldığı butik mağaza konseptimiz ile hizmete başladık. Narven gibi ilimizin önemli ve başarılı turizm yatırımının içerisinde mağaza açarak yer aldığımız için mutluyuz. Ayrıca Narven Termal Kasaba yatırımcılarına ilimize değer katan projelerinden dolayı, bir Bolulu olarak teşekkür ediyorum” dedi.

  Sektöründe Bolu’nun lider firması olan Fay Yamaner’i tesislerinde görmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Narven Termal Kasaba Genel Müdürü Serdar Yıldız; “Narven ailesi olarak Bolu’nun önemli kuruluşları arasında yer alan Fay Yamaner’i tesisimizde görmekten dolayı oldukça mutluyuz” dedi.

  • FAY YAMANER NARVEN'DE
  • FAY YAMANER NARVEN'DE
  • FAY YAMANER NARVEN'DE
  • FAY YAMANER NARVEN'DE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.