VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GUİDO CUMA NAMAZLARINI KAÇIRMIYOR

6 Kasım 2018

...........................

Boluspor’un Türk asıllı Alman oyuncusu Guido Koçer’in iki haftadır dikkat çeken olayı takım arkadaşları arasında gündem oldu. Balıkesirspor ve K.Karabükspor maçları haftasında Hristiyan olmasına rağmen Cuma namazlarına gitmesi dikkatlerden kaçmazken, Guido Koçer kıldığı namazlar sonrası hem Balıkesir deplasmanında hem de K.Karabükspor deplasmanında skora katkı yaptı.

Boluspor’da üçüncü sezonunu geçiren ve kadronun değişmez oyuncularından olan Guido Koçer iki haftadır takım arkadaşlarının Cuma namazı isteğini geri çevirmiyor.  Türk Asıllı olan Alman oyuncu Hristiyan dinini benimserken, Türkiye’ye geldiği günden beri iki defa kendi istediği ile Cuma’ya gitmiş.

“HAYDİ CUMA NAMAZINA”

Geçtiğimiz günlerde takım arkadaşları Cuma’ya giderken, “Hadi Guido sende Cuma namazına” demelerini kıramayan ve onlarla Namaza giden Cuma namazı kılan gurbetçi oyuncu Balıkesirspor maçında kazanılan gol de katkı yapmıştı. Gençlerbirliği maçı haftasında Cumaya gitmeyen Guido Koçer, K. Kararabükspor maçı haftasında da takım arkadaşları ile Cuma’ya gitti.

“NAMAZ KILMAK BİR FERAHLIK GETİRDİ”

K.Karabükspor’a gol atmasından dolayı yakın çevresine, “İki deplasman maçında takım arkadaşlarımla Cuma namazına gittim. Arkadaşlarımı kırmadım bana sık sık Cuma’ya giderken, ‘Haydi Guido sende, namaz kılmaya’ diye hep takılırlardı. Bende Balıkesirspor maçında camiye giderek Cuma namazı kıldım. Ama Bolu’daki Gençlerbirliği maçında namaza gitmedim. Bu haftada Karabükspor maçı öncesi kendi isteğimle namaza gitmek istedim ve gittim. Cuma namazı kıldım kendim. Hristiyan dinini yaşıyorum ama bana namaz kılmak bir ferahlık getirdi. İki maçta da skora katkı yaptım. Benimde hoşuma gitti. Namaz kılmak elimden geldiği sürece Cuma namazlarına gitmek istiyorum” dedi.

 

6 yorum yapılmış
  • Fatih
    6 Kasım 2018 • 19:22
    Bir de teravih kılsa demek ki gol kralı
  • Hseyin
    6 Kasım 2018 • 03:22
    Bakıldığında güzel görünsede arkadaşlarından islama/imana davet edilmesi daha hayırlı olur keza hristiyanların camiye girmeleriyle alakalı Diyanet İşlerinden bilgi hata fetva alınması gerekir...
  • Abidinmelek
    6 Kasım 2018 • 04:31
    Hemen müslüman olman lazım
  • Esnaci
    6 Kasım 2018 • 06:38
    Tamda bu konuyu merak ediyorduk...
  • hsansuba
    6 Kasım 2018 • 09:11
    Müslüman olup cumaya gitmeyenlere duyurulur.
  • Mehmet
    7 Kasım 2018 • 15:31
    Gerçekten Bolu ve Türkiye için çok gerekli bir haber ve bilgi.Bana ne kardeşim bir hıristiyan futbolcunun cumaya gitmesinden.Neden memlekette ve Boluda o kadar haber yapılması gereken konu varken yapmıyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.