VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE SAYI 7'YE ULAŞTI

13 Kasım 2018

........................

Bolu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu 16 Kasım gününe kadar uzatılan AK Parti’de şuana kadar başvuru yapan aday adayı sayısı 7’ye ulaştı.

İl Başkanı ve Mevcut Belediye Başkanlarının doğal aday adayı olarak kabul edildiği AK Parti’de, uzatılmadan önce 12 Kasım olarak açıklanan son başvuru tarihine kadar Bolu Belediye Başkan aday adaylığı için 7 isim müracaat yaptı.

BAŞVURULARIN ARTMASI BEKLENİYOR

İlimizin tanınmış isimlerinden eski Boluspor Başkanı, MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanı eczacı Abdullah Abat’ın dışında, tecrübeli siyasetçi Ak Parti Belediye Meclis üyesi Tahsin Akduman, 24 Haziran seçimleri AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Metin Vural’da Bolu Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu. Bu 3 ismin dışında İlimizde doktor olarak görev yapan Selami Konyalıoğlu, Avukat Cihan Yavuz’da müracaat yaptı.

ALTUN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

En dikkat çeken isimlerden biride kapatılan Abant Tv’nin sahibi Mehmet Altun oldu.  Bolu adliyesinde görülen bir davada 3 ay tutuklu kaldıktan sonra, tutuksuz yargılanmasına devam edilen Mehmet Altun son olarak Ankara’da veterinerlik yapıyordu. Altun dışında Bolu Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapan bir diğer isim de, aslen Geredeli olan, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Spor Daire Başkanlığında çalışan Ahmet yazıcı oldu.

ESEN RESMİ BAŞVURU YAPMADI

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, sosyal medya hesabından Bolu Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusu yapacağını bildirmiş olmasına rağmen, dün akşam itibarıyla böyle bir başvuru yapılmadı. Esen’in son tarih olan 16 Kasım gününe kadar başvuru yapacağı tahmin ediliyor.   

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • smail
    13 Kasım 2018 • 08:54
    Hay maşallah
  • Gereksiz
    13 Kasım 2018 • 14:40
    Orda varsa yetenekli oda metin Vural gerisi hikâye
  • bakan
    14 Kasım 2018 • 00:03
    Abdullah Abat Tek geçerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.