VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİNİN SEÇİM HEYECANI FARKLI

13 Kasım 2018

......................

Bolu merkezde okul başkanlarının seçilmesinin ardından, gözler Merkez İlçe Öğrenci Başkanlığına çevrildi. Merkez İlçe Öğrenci başkanlığı için çok sayıda aday çalışmalarını yürütürken, adaylardan biri olan Spor Lisesi Okul Başkanı Mehmet Tezcan projeleriyle farkını ortaya koyuyor.

16 Kasım Cuma günü 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu’nda yapılması planlanan Bolu Merkez İlçe Öğrenci Başkanlığı seçimleri nedeniyle okullarda farklı bir heyecan yaşanıyor. Öğrenci başkanlığı için bir çok isim çalışmasını yürütürken, bu isimlerden biri olan Mehmet Tezcan ise dikkat çekiyor.

ATATÜRK’ÜN İZİNDE

Esnaf bir ailenin en küçüğü olan Tezcan, Spor Lisesi’nde eğitim öğrenimine devam ediyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözünü kendisine rehber edinen Mehmet Tezcan, Eskrim dalında Milli Sporculuk ünvanı almaya hak kazanmış durumda. 

İŞTE PROJELERİ

Seçim döneminde yaptığı açıklamalarda baba parası ile sokaklarda dolaşan, kötü alışkanlıkları ile gençliği meçhul karanlıklara iten değil, karakter ve duruşuyla gençliğe öncülük etmek istediğini belirten Tezcan, başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri de kamuoyu ile paylaştı.

İşte o projelerden bazıları;

Köy Okullarına Kütüphane, Sportif faaliyetler (okçuluk, yüzme), Öğrenci Festivalleri,  Ücretsiz öğrencilere yönelik piknik ve geziler, Ücretsiz Etüt merkezlerinde Kurslar, Sınav dönemi ücretsiz konserler, Eğitici konferans ve seminerler

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.