VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EV BASAN ŞAHISLAR YAKALANDI

14 Kasım 2018

........................

Bolu'da, kız arkadaşıyla beraber olduğu eve gelen ve 4 kişi tarafından darp edildikten sonra başından ve kolundan bıçaklanan Erdoğan K. hastanedeki  tedavisinin ardından taburcu edilirken, asayiş ekipleri kısa sürede olayı çözdü. Olaydan sonra 4 kişi gözaltına alınırken, şahıslarından 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Pazar gecesi saat 21.00 sıralarında Gölyüzü Mahallesi Buğday Sokak'ta meydana geldi. Erdoğan K. isimli şahsın bir süre önce tanıştığı kadın arkadaşı Ü.Y.'nin evine gittiğini öğrenen eski işyeri arkadaşı 43 yaşındaki E.O., yanına 3 kişiyi daha alarak Ü.Y.'nin evine gitti.
 

DARP EDİP BIÇAKLADILAR

Ü.Y.'nin evinin ziline bastıktan sonra kapının açılmasıyla içeri giren E.O.ve yanındaki 3 kişi Erdoğan K.'yi darp etmeye başladı. Erdoğan K.'yi bıçakla kolundan ve başından da yaralayan şüpheliler Ü.Y.'nin çığlık atmasıyla hızla evden kaçtılar. Erdoğan K.'nin kanlar içerisinde kaldığını gören Ü.Y. durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine haber verdi. Erdoğan K., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KADIN NE DEMİŞTİ…
Ü.Y.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, E.O.'nun, Erdoğan K.'yi eski eşi sanmış olabileceğini belirterek, "E.O., benim eski eşimle aramda sorun olduğunu ve şiddet gördüğümü biliyordu. Sanırım eski eşimin benim evime gelip, bana şiddet uyguladığını sandı. Korumak için yapmış olabilir" dediği öğrenildi.

ASAYİŞ EKİPLERİ KISA SÜREDE YAKALADI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler, olaya karışan 43 yaşındaki E.O. ve yanındaki şahıslar 18 yaşındaki K.G., 17 yaşındaki M.T ile 16 yaşındaki U.E.’yi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şahıstan 43 yaşındaki E.O. ile 16 yaşındaki U.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şahıs ise serbest bırakıldı.   

2 yorum yapılmış
  • dzceli
    15 Kasım 2018 • 07:38
    bu ne ahlaksız hayat? evli barklı adam dul kadının evine gidiyor,yine evli başka bir adam da onu kıskanıp peşine çoluğu çocuğu takıp ev basıyor adam bıçaklıyor.. ne günlere kaldık ya rabbi? kolpalığı bırakın adam olmaya çalışın azıcık
  • UHALEBAK
    19 Kasım 2018 • 07:55
    vay dümbükler vay
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.