VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNEGÖL HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

16 Kasım 2018

.......................

31 Mart yerel seçimleri öncesinde tekrar aday gösterilen Bolu’nun Mudurnu ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, “Mudurnulu hemşehrilerim her hizmetin en iyisine layıktır. İmkanlar ölçüsünde elimizin değmediği hiç mahallemiz caddemiz sokağımız kalmamıştır. İlk günkü heyecanla ilçeme bir dönem daha hizmetkar olmaya talibim, daha çok işimiz var” dedi.

RAKİBİ SAMİ ÖZDEMİRİ KUTLADI

Sosyal medya hesabı Facebooktan teşekkür mesajı yayınlayan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, “14 Kasım 2018 tarihinde Mudurnu Belediye Başkanı Adaylığımızın açıklanması sonucunda telefon ile arayan, bizzat ziyaret ederek kutlayan, elektronik ortamda paylaşan tüm büyüklerime, arkadaşlarıma, kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Aday adayı sürecinde Sami Özdemir arkadaşımı olgun bir şekilde süreci götürdüğü için kutlarım. Sami̇ Bey de Belediye Başkanlığını layıkıyla yapabilecek donanımda bir arkadaşımızdır. 4.5 senedir Bolu Belediyesi Meclis üyeliği yaparak bu tecrübeyi kazanmıştır. Bu sürece bir kişiyle gidileceği için yapılan temayüller neticesi Genel Merkez bizle seçimlere karar kalmıştır” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA ÖZEL TEŞEKKÜR

“Bu süreçte katkı sağlayan İlçe Başkanım değerli abim Ismail Hakkı Yazgan’a, yönetim kuruluna, İl Başkanım Kıymetli Büyüğüm Kazım Babaya, (Karsu) yönetimine, Gn. Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Gn. Merkez Yerel Yönetimler Başkanım Gn. Bşk. Yrd. Seyit Torun başkanıma, seçici kurul Milletvekillerimize, Bolu Sorumlusu Aydın Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız başkanıma, 3 dönem Beraber çalıştığımız Belediye Başkanım Mehmet Karakaşoğlu’na, Merkez ilçe Başkanı ve yönetimine, önçeki dönem il Başkanlarına, ilçe Başkanlarına, değerli meclis üyelerime, STK’lara, Muhtarlarımıza, çalışma arkadaşlarıma, eşime, aile efradına ve her zaman yanımızda olan her etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Bolu Milletvekilimiz Av.Tanju Özcan beye teşekkür ediyorum. Değerli Mudurnulu hemşehrilerim her hizmetin en iyisine layıktır. İmkanlar ölçüsünde elimizin değmediği hiç mahallemiz caddemiz sokağımız kalmamıştır. İlk günkü heyecanla ilçeme bir dönem daha hizmetkar olmaya talibim, daha çok işimiz var. İlçe belediyemiz 1882 yolunda kurulmuştur, o günden bugüne hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. En büyük teşekkürü hak eden Mudurnulu hemşehrilerimi ve Mudurnu’da ikamet eden vatandaşlarımızı Saygı ve Sevgilerimle selamlarım, Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.”

1 yorum yapılmış
  • MustafaAcar
    16 Kasım 2018 • 12:36
    Mudurnumuza ve hepimize hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.