VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

3 Aralık 2018

......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarına stat verdiler. Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Herkesin oyuna talibiz. ‘Gönülden gönüle gider, yol gizli gizli.’ Bizim politikamız anlayışımız budur” dedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Bolu Belediye Başkan adayı olan Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Metin, hedeflerinin seçimlerini almak olduğunu vurguladı ve hiçbir seçimin kolay olmayacağını Bolu halkının doğruyu ve yanlışı ayırt edebileceğini söyledi.

“HERKESİN OYUNA TALİBİZ”

Ziyarette konuşan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “Öncelikle hedefimiz 31 Mart’ta bu seçimi almak. Her seçim zordur. Hiçbir seçim kolay değildir. Çünkü vatandaşımızın karşısına beklentilere uygun bir şekilde siyaset anlayışıyla çıkmanız gerekiyor. Bolu halkı da doğruyu, yanlışı, samimiyeti, samimiyetsizliği çok iyi ayırt edebilen bir halktır. O nedenle Ak Parti’nin bir adayı olarak gönlüm rahat. Kurulduğumuz günden bu yana Bolu halkı Ak Parti’ye olan desteğini hiç esirgemedi. Gerek yerel seçimlerde, gerek genel seçimlerde Cumhurbaşkanımızın arzusuna, isteğine partimizin ilkelerine programlarına ve adaylarına her zaman destek verdi Bolu halkı. Alaaddin başkanımın çok büyük emekleri oldu. En yukarı çıkarttığı çıtayı inşallah bizde daha yukarılara taşıma gayreti içinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bolulu hemşerilerime, Ak Partili olan olmayan bütün Bolulu hemşerilerime şu çağrıda bulunuyorum. Herkesin oyuna talibiz. ‘Gönülden gönüle gider, yol gizli gizli.’ Bizim politikamız anlayışımız budur” diye konuştu.

“TEPEDE OLDUĞUMUZ NOKTADA BIRAKIYORUZ”

Fatih Metin’in sonrasında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçimlerde Bolu halkının doğru karar vereceğini belirterek; “Aşkla başladığımız Belediye Başkanlığı yolculuğunda son 4 aya girmiş durumdayız. Kendimi adadığım Bolu’ya hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bir dönem daha devam etseydik, ne olacağını bilemezdik. Çok iyi ya da çok kötü bir pozisyonda olabilirdik. Şükürler olsun ki, tepede olduğumuz bir dönemde, Allah bize bitirme fırsatını veriyor. Genel başkanlarımızın tercihleri, 3 dönem kuralları işin şekil tarafıdır. Asıl sahibi yaradandır. Dolayısıyla yaradanın verdiği ömürde, çok şerefli bir görevi, aşkla, 10 yıl hazırlık, 15 yıl da icra dönemini bitirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah, yerel seçim sürecini atlatacağız. Bu yerel seçimlerde ülkenin geleceği ile bütünleşen Ak Parti’nin başarılı olması için bütün gücümüzle çalışmak ve dua etmek durumundayız. Şartlar belli, bu şartlar içinde son kararı Bolu halkı verecek. Bugüne kadar olduğu gibi Bolu halkının yine doğru kararı vereceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

  • AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
  • AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
  • AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
  • AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
  • AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
1 yorum yapılmış
  • zbolulu
    3 Aralık 2018 • 09:17
    arkadaşlar gerçekten iyi olan ve bolumuzun halkının tevecüne kimi layık görürse onu taktir etmek gerek haa neolursa olsun bizim bolumuzun degerli kalemini herzaman dogrudan dürüstlükten yana kulanan gazetecilerimiz dün oldugibi bugünde kaleminize sahip çıkın güçlüden yana olun pardon haklıdan yana
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.