VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER,29 ARALIK CUMARTESİ

29 Aralık 2018

..........................

1-Kıbrıscık ilçesi Geriş köyü halkından, Aysel GÜLER’in eşi, Rıdvan, İshak ve Yalçın GÜLER’in babaları, Meryem, Emine, Hüseyin, Ayşe, Mehmet ve Ali GÜLER’in kardeşleri MÜRSEL GÜLER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Geriş köyü camiinde kılıncak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 12:30’da Dodurga mahallesi Kevser market önünden araç kaldırılacaktır.

 

2-Kıbrıscık ilçesi Deveören köyü halkından, Şadiye ALTUNBAŞ’ın eşi, Ayşe ZEKi,Muazzez AĞIŞ, Arife ERTEM, Saadet KODAL ve sanayi esnaflarından Necmettin AĞIŞ’ın babaları, Hüseyin ERTEM, Ercan KODAL, Rasim ZEKİ, Zeynep ALTUMBAŞ, (merhum) Selahattin AĞIŞ’ın kayınpederi OSMAN ALTUNBAŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi yeni camide kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çamyayla köyüne defnedilecektir.

 

3-Örencik köyü halkından Fatma DEMİRER’in eşi, Durmuş, Mehmet, Ali,İsmail DEMİRER, Ahmet ÇAKMAKÇI, Hayriye KOCABAŞOĞLU ve Hatice ÖZKAN’ın babaları HAYDAR DEMİRER Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Örencik köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.