VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“HALK LAFA DEĞİL İCRAATA OY VERECEKTİR”

12 Ocak 2019

.......................

Haber: Ayşe Songül ERHAN 

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 2014 yerel seçimlerinde elde ettikleri farkın üzerine koyarak 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söyledi. Doğanay, “Daha düne kadar Bolu’ya yapılan her yatırımın önüne kesmek için elinden geleni yapan muhalefet adayı sokaklara çıkmış oy istiyor” dedi.

Bolu halkının zillet ittifakına değil cumhur ittifakına destek vereceğini belirten Nurettin Doğanay, “Süreç Bolu’da AK Parti açısından çok düzgün bir şekilde yürümektedir. Şunu açık yüreklilikle ifade edebilirim ki, liderine inanan, ben değil önce dava diyen bir teşkilat mensubu dava arkadaşlarına sahibim. Allah hepsinden razı olsun. Bu tabloyu ortaya çıkaran diğer bir durum ise, AK Parti ailesindeki birlik ve beraberlik. Gerek milletvekillerimiz, gerekse de karar merciindeki tüm başkanlarımızla uyum ve tam bir karar birlikteliği içerisindeyiz. Sayın milletvekillerimize ve başkanlarımıza da bu noktada teşekkürlerimi sunmak isterim” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ BİR İSİMLE SEÇİME GİRİYORUZ”

AK Parti’nin Bolu’da gerçekten güçlü bir isim ile seçime girdiğini vurgulayan Doğanay, “Fatih Metin siyaset aracılığıyla hizmete adanmış bir hayat sürmüş bir arkadaşımız. 17 yıllık siyasi geçmişine 2 dönem Bolu İl Başkanlığı, bir dönem Bolu milletvekilliği, TBMM Başkanlık Heyeti Üyeliği, Gümrük Bakan Yardımcılığı, Ekonomi Bakan Yardımcılığı ve Ticaret Bakan Yardımcılığı gibi çok önemli görevleri sığdırmıştır. Bu karar süreç ve sonrasında Bolu teşkilatları tarafından heyecan ve memnuniyetle karşılanmıştır. AK Parti’nin tüm Türkiye’de, Sayın fatih Metin’in de bulunduğu görevlerde bugüne kadar yaptıkları, yapacaklarının en büyük delil ve teminatıdır” dedi.

“ŞİMDİ KALKMIŞLAR OY İSTİYORLAR”

“15 yıl önceki Bolu ile bugün gelinen Bolu’nun kıyaslandığında fark net bir şekilde görülüyor. Tüm bu hizmetler CHP adayının engellemelerine karşılık, Bolu halkının desteğiyle Bolu’ya kazandırıldı.  Dün, belediye önünden pazaryerine tünel açılmasın diye kepçenin önüne yatanlar, bugün bakıyoruz ki aynı yerde yapılan tünel ve hizmet binasının önünde selfie çektiriyorlar. Bu aziz Bolu halkı, dün Pis Su Arıtma Tesisi, Temiz Su Arıtma Tesisi yapılmasın diye mahkeme mahkeme gezenleri, Şehirler Arası Terminal yapılmasın diye eylem yapanları, Uluslararası Tır Parkının yapılmasını engelleyenleri unutmadı. Bolu’ya hizmetin gelmemesi için ellerinden geleni yapanlar ama bu hizmetlere engel olamayanlar, şimdi kalkmışlar Bolu’ya hizmet edeceğiz diye aday oluyor, oy istiyorlar.”

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

“Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin, karadere sularının evlerimizden akması için gerekli parayı Bakanlık kaynaklarından aktaracağını söylemesi bile bu zihniyette hazımsızlık yaratıyor. Derdiniz ne? Bolu Belediyesi’nden bir kuruş para çıkmadan karadere suları evlerimize gelecek ve daha ucuza kaynak suyu içeceğiz. Bolu halkına bu hizmeti bile çok görenleri Allah’a havale ediyorum. Bolu’da siyaseten gerçekten trajik komik bir durum yaşanmaktadır. Ama bu sefer çok daha ümitliyim. İnanıyorum ki, Bolu halkı bu ikiyüzlü siyaset anlayışını 31 Mart tarihinde sandığa gömecektir. Zaten Bolu bu değişim, dönüşüm ve gelişimi 15 yıldır Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ın yaptığı hizmetler ortadır. Partili partisiz bunu herkes açık yüreklilikle söylemekte ve takdir etmektedir. Ben de şahsım ve teşkilatlarım adına hizmetlerinden dolayı kendisine bir kere daha teşekkür etmek isterim. Şimdi bu hizmet bayrağını daha da yukarılara çıkartacağına yürekten inandığım Fatih Metin ile yolumuza Bolu halkının da desteğiyle devam edeceğiz. Çünkü Belediyecilik, AK Parti’nin işidir.”

7 yorum yapılmış
  • Velikanar
    12 Ocak 2019 • 13:11
    yaw he he
  • Mucahit
    12 Ocak 2019 • 07:36
    AKP cumhur itifakı dahi bozdu AKP takiye yapar kendi kendini konuşurken yalanlar bu halk elbet gaflet ten uyancak
  • Xxx
    12 Ocak 2019 • 04:10
    İcraat derken ???
  • BoluluMehmetUsta
    11 Ocak 2019 • 21:27
    Sizin boş laflarınızı çok duyduk.Artık Ak Parti devri kapandı boşuna uğraşmayın yorulmayın.Tepetaklak olacaksınız
  • Bolulu
    12 Ocak 2019 • 10:33
    1 Nisan da bu sözlerinizi hatırlatırız size Nurettin bey o tarihten sonra doğru memleketinize siz hayal görmeye devam edin halkın arasına girin sorun bakalım seçimi kim kazanacak halk derken yandaslarinizin yanına değil normal halkın yanına girin sorun bakalım ne diyor Bolu halkı
  • ayl
    12 Ocak 2019 • 22:26
    Yaw hehee işte ondan. Tanju başkan
  • BoLuLu
    14 Ocak 2019 • 05:50
    Dijital su saati ile bize yaşattığınız eziyeti unutmadım, ağzınızla kuş tutsanız bile oy yok, Kepçeyle Emlak, katı atık, su, vs. vs. vs. vs. vergiler alıyorsunuz, her cadde her sokakta araba için park parası alıyorsunuz işiniz gücünüz para toplamak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.