VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOBÜS İKİ TIRIN ARASINA SIKIŞTI

16 Ocak 2019

......................

Bolu’da 24 saatten bu yana aralıksız yağan kar yağışı kazaları beraberinde getirdi. Bolu’nun Gerede ilçesinde, TEM Otoyolu’nun Cankurtaran mevkiinde yolcu otobüsü, 2 TIR ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı. Gün boyu kar yağışının etkili olduğu TEM’in Yeniçağa mevkiinde de çok sayıda aracın kayarak hasar görmesi sonucu ulaşım zaman zaman durdu, araçların kaldırılmasıyla yollar açıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, TEM Otoyolu’nun Gerede Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Gün boyu bölgede etkili olan kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda, Ankara istikametine giden yolcu otobüsü, 2 TIR ve bir otomobil çarpıştı. Kazada otobüs bariyerleri aşarak yol kenarına çıkarken, araçlarda bulunan 12 kişi yaralandı. Yoğun kar yağışı nedeniyle bölgeye güçlükle ulaşan 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Gerede ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldı.

AMBULANS KAZA YAPTI

Kazanın olduğu bölgeye gelmeye çalışan bir ambulans da kayarak bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan olmadı. Yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kalan yol araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

10 ADET KAZA MEYDANA GELDİ

Yoğun kar yağışının etkili olduğu bir diğer bölge olan TEM Otoyolu’nun Yeniçağa ilçesi mevkiinde de gün içinde 10 adet maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kar nedeniyle kayganlaşan yolda yaşanan kazalarda yaralanan olmadı. TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde bu kazalar nedeniyle yolda trafik zaman zaman durdu. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda araçların kaldırılmasıyla ulaşım sağlandı.

  • OTOBÜS İKİ TIRIN ARASINA SIKIŞTI
  • OTOBÜS İKİ TIRIN ARASINA SIKIŞTI
  • OTOBÜS İKİ TIRIN ARASINA SIKIŞTI
1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    16 Ocak 2019 • 13:43
    aslında yoğun karda zincir takılsa böyle olmaz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.