VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 OCAK PERŞEMBE

17 Ocak 2019

..................

1-Karamanlı mahallesi sakinlerinden İsmail YILDIRIM’ın eşi, öğretmen Fatma ADALI, Öğretmen Şükriye AYDEMİR ve Rahime YILMAZ’ın anneleri, Tolga ADALI, Tuğba ADALI, avukat Neşet Görkem AYDEMİR, Gizem AYDEMİR ve Gözde YILMAZ’ın anneanneleri, Mehmet ADALI, Bülent AYDEMİR ve Hasan YILMAZ’ın kayınvalidesi; NADİDE YILDIRIM hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karamanlı mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çampınar köyü mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık ilçesi Çökeler köyü halkından(Merhum) Bayram ve Hatice CENGİZ’in oğlu, Tevhide, Mehmet ve (Merhume) Makbule CENGİZ’in babaları, Satı, Kamil ve Bayram CENGİZ’in abileri, Belediyeden emekli; BEKİR CENGİZ hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

3-Alpağutbey mahallesi halkından Güngör KAL’ın eşi, Gül BAŞ’ın babası, Ayhan BAŞ’ın kayınpederi, eski Yukarı Çarşı esnaflarından; NAZIM KAL hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

4-Seyit mahallesi halkından Durmuş TÜREYEN’in eşi, Hakkı, Yılmaz TÜREYEN ve Aysel TAN’ın annesi; SATI TÜREYEN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seyit mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.