VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ'NÜN GAYBUBET EVİNE BASKIN

17 Ocak 2019

......................

Bolu polisi FETÖ´nün gaybubet evlerine jet baskın düzenledi. Onlarca polisin katıldığı operasyonda örgüt üyesi olduğu iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, operasyon Bolu´nun Borazanlar Mahallesi’nde gerçekleşti. Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin saklandığı Gaybubet evine düzenlenen operasyonda aralarında FETÖ soruşturması kapsamında aranan iki şüphelinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

UZUN SÜREDİR TAKİP EDİLİYORDU

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Borazanlar Mahallesi Erbay Sokak üzerinde FETÖ´ye ait gaybubet evinde örgüt üyelerinin saklandığının tespit edilmesi üzerine sabah saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eve operasyon düzenledi.

EVDEKİ DÖKÜMANLARA EL KONULDU

Operasyonda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan iki şüpheli ile daha önce FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve soruşturma geçiren bir şüphelinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve dijital cihazlar ele geçirildi. Şüphelilerin kullandıkları cep telefonlarında sim kartlarının olmaması dikkat çekti. Şüphelilerin örgüt üyeleriyle internet üzerindeki programlar aracılığıyla görüştükleri belirlendi. Şüphelilerin evlerinde ele geçirilen materyallere el konulurken E.O., İ.E., V.Y. ve H.K.gözaltına alınarak işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.

 

2 yorum yapılmış
  • Vatanda
    17 Ocak 2019 • 08:47
    Gaybubet nedir yahu!!! Türkçesini kullansana editör. Ayrıca bu hainlere nefes aldırmasın polis.
  • Pusat
    17 Ocak 2019 • 06:54
    Bitmediler bi ya hayinler bu fotonun siyasi ayağı yokmu niye onlara oparasyon yok neden ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.