VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER,18 OCAK CUMA

18 Ocak 2019

........................

 

1-Havva ŞERİFOĞLU’nun eşi, Ayhan ŞERİFOĞLU’nun abisi, Ruhi ŞERİFOĞLU ve Nuray TORNACI’nın babaları, Dilara ŞERİFOĞLU ve Ahmet TORNACI’nın kayınpederi, Serdar ve Sabit ŞERİFOĞLU’nun amcaları AHMET ŞERİFOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Paşaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Kıbrıscık ilçesi Bölücekkaya köyü halkından, Satı ERHAN’ın eşi, (merhum) Osman Nuri ERHAN ve (merhume) Nazife ERHAN’ın oğlu, Orman Bökge Müdürlüğü personeli Mehmet ERHAN ve Bolu Cezaevi personeli Erdoğan ERHAN’ın abisi, Ulviye MERCAN ve Vildan MAMUR’un kardeşi, eski köy muhtarı GÜRSEL ERHAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Bölücekkaya köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Karamanlar köyü sakinlerinden, Borazanlar Mahallesi halkından, (merhum) Mehmet ve Huriye OCAKCI’nın oğlu, Kadriye ÇALIŞKAN, İsmail ve Ali OCAKCI’nın babaları, Murat, Ferhat ÇALIŞKAN, Ersin, Mehmet, Sema, Fatma ve Fatih OCAKCI’nın dedeleri NECATİ OCAKCI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Karamanlar köyü mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Sağlık Mahallesi sakinlerinden, Ahmet BAKMAZ’ın eşi, Leyla, Latife, Ayşe, Enise, Fatma, Mehmet ve Mikail BAKMAZ’ın anneleri, Kazım SAK, Gültekin KINDAM, Dilber ve Şeyda BAKMAZ’ın kayınvalidesi EMİNE BAKMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saygılı caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Dodurga mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.