VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MUTLU VE HUZURLU TATİLLER DİLİYORUM"

18 Ocak 2019

..............................

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, yayımladığı karne günü mesajı ile binlerce öğrencinin sevincini kutladı.

Haber: BMA

 

İlimizde binlerce öğrencinin karne heyecanı yaşadığı gün dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, öğrencilere iyi tatiller diledi. Öğrencilere ve ailelere uyarılarda da bulunan CHP İl Başkanı Karsu, karne günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “İlimizde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören binlerce öğrencimizi karne heyecanı sardı. İyisiyle kötüsüyle geçen dersler ve sınavların ardından eğitim dönemine 15 günlük bir tatil arası verildi. Karne dolayısıyla geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, öğrencilerimizin ailelerine birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen çocuklarınızı notları nedeniyle baskı altına almayın. Onlara kızmayın. Bu tatil dönemi süresince onların morallerini yerine getirecek etkinliklerde bulunun. Birlikte zaman geçirerek onları 2. yarıyıl için motive edin. Aksi halde öğrencilerimizin derslerde aldığı kötü notlar sizlerin yapacağı yanlış hareketlerle daha da kötü sonuçlara sebep olacaktır diye düşünüyorum.

 

“ENERJİNİZİ TOPLAYIN”

 

Geleceğimizin teminatı gençlerimize de şu tavsiyelerde bulunacağım: Sevgili çocuklar, aylar süren eğitim döneminin yarısını geride bıraktınız. Önünüzde 15 günlük bir tatil var. Tatilinizi boş geçirmeyin. Bol bol dinlenmek hakkınız. Ancak dinlendiğiniz süre kadar çeşitli aktivitelerde de bulunun. Spor, kültürel ve sosyal aktiviteler ile enerjinizi toplayın. Kendinizi yeni dönem için motive edin. Arkadaşlarınızla, ailenizle vakit geçirin. Ama derslerinizden de tamamen uzaklaşmayarak eğitim döneminin 2’nci yarısına ufak ufak hazırlık yapmayı da ihmal etmeyin. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler bizim için kıymetlisiniz, hepinize ailenizle, arkadaşlarınızla mutlu, huzurlu ve iyi tatiller diliyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.