VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK"

19 Ocak 2019

..................

Haber - Ayşe Songül ERHAN

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu için büyük bir hayalimiz vardı. O hayalin resmini çizdik. Yaptığımız, ürettiğimiz tüm projeler bu ana resmin, yani bütünün parçası oldu. Şimdi geldiğimiz noktada tünelin ucundaki ışığı gördük. Farkımız Bolu sevdası ve AK Parti belediyecilik anlayışımız oldu. Bolu’daki büyük değişimin mimarı ve öncüsü olmaktan onur duyuyorum. Bir başarı hikayesi yazdık. Bizden sonra gelenler bu şehrin başarı hikayesini devam ettirecek işlere imza atmalılar. Sorumlulukları çok büyük olacak. En ufak bir gerileme hepimizi derinden üzer” dedi.

Bolu’da 15 yıldır yaptığı projelerle şehre damgasını vuran ve 3 dönem kuralına takılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı.

BAŞKANLAR ŞEHİRLERİ İÇİN DOĞRU OLANI YAPMALI

Belediye başkanlarının şehirleri için doğru olanı yapmaları ve gerektiğinde risk almaları gerektiğini belirten Alaaddin Yılmaz, “Bizim için, gönüllere girmek, halkın başkanı olmak her şeyden önemli ve değerliydi. İmkansızlıklarla okuyan, bu ülkede öğretmen olan, mühendis olan biri olarak, sevda duyduğum şehre değer katacak işler yapmak,  kalplerde iz bırakmak en büyük vazifemdi. Dünyada yaşanabilir şehirler arasında olma hedefiyle çıktığımız bu yolda önemli adımlar attık. Biz Bolu halkı ile birlikte yürüdük. Önceliğimiz Bolu oldu. Şehircilik açısından cesaretli atılımlar yaptık. Risk aldık, korkmadık. Türkiye’de örnek olan, örnek gösterilen çok önemli projeler ürettik, büyük yatırımlara imza attık. Bolu aşkıyla geçen bir ömürden bahsediyorum. Bu sevda bitmez” şeklinde konuştu.

BOLU’NUN ARTIK HİKAYESİ BÜYÜK

3 dönem kuralına takıldığı için yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday gösterilmeyen Yılmaz, 15 yıl önce şehirde bir kalkınma hamlesi başlattıklarını kaydederek,  “Bolu’nun artık kendisi de, hikayesi de büyük. Bu başarı hikayesini 15 yılda tüm Bolulularla birlikte yazdık. Emeğimiz, çabamız çok büyük. Günlük kaygılarla, anlık kazanımlarla değil, Bolu’nun geleceği için hareket ettik. Bunca yılda ürettiğimiz tüm projeler, Bolu’yu gelecekte görmek istediğimiz büyük resimdeki parçaları oluşturdu. Tüm ilçelerimizle birlikte büyümek, birlikte turizm şehri olmayı istedik. Bolu’yu hep bir bütün olarak gördük. Hiç durmadık, engellere aldırış etmedik, hep dik durduk, hep yolumuza devam ettik. ‘Durmak yok, yola devam’ dedik. ‘Doğa, sağlık, spor, üniversite ve gastronomi’ temalarıyla turizmde cazibe merkezi olmayı hedefledik. Şehir anayasamızı buna göre oluşturduk. İlk maddesini de ortak akıl, kardeşlik ve dayanışmayla yazdık: Hedef; Dünya Kenti Bolu! Bu şehir büyümeye devam etmeli, bu başarı hikayesi devam etmeli” dedi.

“UFAK GERİLEME BİZİ ÜZER”

AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışını en iyi uygulayan başkanlardan biri olarak dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu için büyük bir hayalimiz vardı; o hayalin resmini çizdik. Yaptığımız, ürettiğimiz tüm projeler bu ana resmin, yani bütünün parçası oldu. Şimdi geldiğimiz noktada tünelin ucundaki ışığı gördük. Farkımız Bolu sevdası ve AK Parti belediyecilik anlayışımız oldu. Bolu’daki büyük değişimin mimarı ve öncüsü olmaktan onur duyuyorum. Bir başarı hikayesi yazdık. Bizden sonra gelenler bu şehrin başarı hikayesini devam ettirecek işlere imza atmalılar. Sorumlulukları çok büyük olacak. En ufak bir gerileme hepimizi derinden üzer” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Tekin
    19 Ocak 2019 • 06:11
    Alaaddin başkan aday olaydin AKP kazanırdı fatih beyle hic şansı yok oylar CHP kayacak AKP yanlış yapdi
  • Mehmetmutluer
    19 Ocak 2019 • 09:19
    Aynen oylar tanju beye kayacak akp boluda kagıp edebilir aladdi bey olsaydı farkli kazanırdı kime sorsak tanju beyi gosgeriyor tabiki tanju beyde bolu yu hak ediyor ınşallah
  • Ahmetgunes
    20 Ocak 2019 • 03:11
    Belediyenin arkasını kazmaklami boluya hizmet ettin yoksa ilk belediye başkanı olduğunda işçileri isten cikarmaklami hizmet ettin sonrada senenin yarısını belediyeye ise aldınız siz oatik boluda bittiniz
  • bolulu
    20 Ocak 2019 • 08:00
    alaattin ve sihirli lambaları gidecek tanju ve sihirli lambalar gelecek.hic bir şey değişmiyecek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.